Laserový dálkoměr s integrovanou kamerou

Chladné měsíce jsou za námi a náruživí golfisté začnou trénovat drajvy na oblíbeném hřišti. Společnost Canon Europe představila PowerShot GOLF – pohotový a pokročilý laserový dálkoměr s integrovanou kamerou, který dopomůže profesionálům i amatérům k lepšímu skóre.

Novým produktem vstupuje Canon na trh golfového příslušenství a nabízí pokročilé možnosti měření vzdálenosti společně s technologií zpracování obrazu pro maximální užitek. Kapesní PowerShot GOLF poskytuje rychlé a přesné měření vzdálenosti kdekoli na hřišti a zároveň umožňuje golfistům dokumentovat hru prostřednictvím snadno použitelné kamery.

Přesné měření vzdálenosti v každé situaci

PowerShot GOLF poskytuje rychlé a užitečné údaje. Přesný laser a funkce zajištění cíle zaměří nejbližší objekt, i když je detekováno více objektů.

Díky křišťálově čisté a světelné optice s 6násobným optickým a rozšiřujícím digitálním zvětšením v extrémně malém provedení mohou golfisté lépe vizuálně posoudit terén a díky tomu zlepšovat handicapy na nových i známých hřištích.

Použitím 12násobného digitálního zvětšení si mohou golfisté lépe prohlédnout praporky, greeny, bunkry a další klíčové záludnosti, takže si mohou komplexně nastudovat hřiště, promyslet strategie a rozhodnout se, jakou hůl použít.

A máte to v kapse!

PowerShot GOLF je lehký a kompaktní přístroj, který se vejde do každé kapsy, takže není problém přenášet ho mezi odpaly a uživatelé se nemusí obávat o pohodlí. Další jeho výhodou je jeho vodotěsnost podle standardů IPX4 pro použití v deštivých dnech.

Jako jeden z nejlehčích dálkoměrů na trhu je vhodný pro veškeré golfové využití. Je vybaven vestavěnou dobíjecí baterií s dlouhou výdrží, kterou lze pohodlně kdekoli dobít prostřednictvím portu USB-C.

Vyberte si správnou hůl

PowerShot GOLF umožní golfistům ovládnout hřiště a vybrat si perfektní hůl pro každý úder díky přesným a spolehlivým údajům o vzdálenosti. A to včetně výškově upravené vzdálenosti při použití volitelného režimu Svah (Slope).

Režim Slope zohledňuje změny nadmořské výšky a poskytuje komplexnější pohled na hřiště. Vypočítává vzdálenosti, poskytuje zásadní údaje pro výběr té nejvhodnější hole.

Zaznamenávejte a zlepšujte se

Golfisté mohou pořizovat snímky a videa konkrétních jamek včetně vložených informací o vzdálenostech na golfovém hřišti. Díky této funkci si mohou vytvořit osobní deník hřiště doplněný hlasovými poznámkami ke každému úderu.

V případě sporů nebo otázek ohledně dodržování pravidel mohou golfisté pomocí kamery zdokumentovat polohu míčku nebo jakékoli překážky v cestě. Tento vizuální důkaz může pomoci urovnat neshody a zachovat integritu hry.

Vestavěný fotoaparát je ideální pro pořizování fotografií a videa pro zachování nezapomenutelných okamžiků, připomenutí úžasného hřiště, pro vzdělávací účely, pro sledování pokroku či sdílení vítězného švihu na sociálních sítích.

Vynikající optika

Vysoce kvalitní optika, jasný elektronický hledáček a technologie stabilizace obrazu zajišťují stabilní, jasný a detailní pohled na golfové hřiště. Stabilita obrazu umožňuje přesnější měření vzdálenosti, zejména při určování cílů, jako jsou praporky a různé typy překážek.

Dodržujte pravidla

V turnajové sezóně vás bude zajímat, že PowerShot GOLF byl schválen jako přístroj vyhovující pravidlům golfu. Dodržování pravidel lze snadno zajistit vypnutím režimu Slope. Blikající modré světlo pak signalizuje, že uživatel hraje fér.