Krása vyvěrající z nitra vulkánu….krása, která vydrží!

Láva deroucí se na povrch je žhavá a neústupná, vytváří si vlastní cestu, ve které zanechává trvalý otisk síly přírody. Příběh sopky se stal motivem pro novou trojici dekorů Pearl od TechniStone®, pro výrobky s jednotným začátkem, ale rozdílnou cestou.

Probuďte v interiéru smyslnost a vášeň

Dekory Pearl Lava, Pearl Delta a Pearl Rocca jsou ztělesněním síly a energie proudící z nitra země, přenáší krásu nepoddajné přírody do nadčasového a udržitelného materiálu a reflektují estetické i uživatelské potřeby moderního člověka. Cesta lávy – dokonalý motiv pro výrobky, jejichž design připomíná procesy této velkolepé přírodní scenérie. Krátký okamžik vykreslený do trvalé krásy materiálu s výjimečnými vlastnostmi tvrzeného kamene.

Jejich využití sahá dál než na kuchyňskou pracovní desku nebo obklad stěny, mohou se stát dominantou vstupních hal i konferenčních prostor, proměnit klasickou koupelnu v domácí wellness, doplnit interiér o luxusní doplňky jako parapety, stolky nebo solitéry. Každý Pearl výrobek je jedinečný a unikátní, každý se stane perlou interiéru.

Tmavé barvy jsou schopné probudit v prostoru kýženou jinakost. Oddělí prostor a jasně určí, kde je jeho středobod. Proto jsou tmavé odstíny v interiérovém designu stále více populární. Smyslnost černé a nepravidelně protékající bílé struktury v sobě nesou touhu odlišit se. Pearl dekory jsou dostupné v leštěném provedení zaručující vysoký lesk a snadnou údržbu.

Trvalá krása bez kompromisů

Současné rychlé tempo života si žádá precizně řešené a fungující prostředí, které nás denně obklopuje v soukromém i profesním životě. Tvrzený kámen TechniStone® patří k technologicky vyspělým materiálům, jehož vlastnosti splňují nároky moderního člověka. V podobě koupelnových či kuchyňských desek, obkladů, dlažby, parapetů, pultů a dalších doplňků vkusně zapadá do interiérů, které si kladou vysoké nároky na design i dlouhodobou životnost.

Mocná síla lávy

dlouhotrvající krása kamene

nezkrotná touha po dokonalosti

                                                             www.technistone.cz