Kiosek pro Lavazzu

Dlouhá cesta, šílený provoz a energie pod bodem mrazu. I takhle se můžete cítit na letišti. Existuje ovšem naděje… Na letišti Václava Havla v Praze nově najdete kiosek od Lavazzy, který vám vynikající kávou vytrhne trn z paty.

Kvalitní nábytek, pečlivě promyšlené konstrukční řešení a rychlá instalace. Pojďte se s námi podívat na pár zajímavostí. Vsadíme se, že minimálně jedna vás na tomhle projektu překvapí.

Design a vývoj konstrukce

K projektu kiosku obdržela společnost HAST RETAIL s.r.o. z Ostravy,  která nasbírala za 18 let působení mnoho zkušeností ve výrobě interiérového zařízení a retail vybavení, vizualizaci od architekta. Vývoj konstrukce byl už na ní. Výhodou pro tuto českou rodinnou výrobně-obchodní společnost bylo, že typově podobných kiosků už konstrukčně vymýšlela plno. Celý proces byl proto rychlý a mohl začít vyrábět.

Pečlivě zvolený materiál

Na použité materiály kladl realizátor velký důraz. Vzhledem k tomu, že je kiosek umístěný na letišti, musí splňovat přísné normy požární bezpečnosti.

Jaké materiály byly použity?

  • Podium, na kterém kiosek stojí, je z materiálu CETRIS (cementotřísková deska). Na něm je pak ještě položeno lino.
  • Horní pracovní desky jsou z materiálu TechniStone. TechniStone je umělý kámen, který je pro tyhle plochy perfektní. Je vysoce odolný vůči různým škrábancům nebo skvrnám a nechytají se na něj ani bakterie ani plísně.
  • Konstrukce kuchyňky a vnitřní desky jsou kovové
  • Jak se vám líbí dřevěné obložení?  HAST RETAILu moc, ale místo dřeva použili hliníkové profily potažené folií s dekorem dřeva
  • Detailem jsou linky z mosazi, které celému kiosku dodávají punc luxusu

Jestli je Latte art a pražení kávy vaším životním stylem, moc rád HAST RETAIL pomůžeme i vám otevřít kiosek, kavárnu nebo modulární stavbu, ve které budete zářit. Propojíte se?

                                                                                   www.hastgroup.cz