Ještě je čas na dárky!

Manufaktura má pro Vás skvělé tipy na dárky pro obchodní partnery, zaměstnance a blízké…

Dárky pro obchodní partnery:

Dárková sada Limitovaná edice ŠÍPEK 

Hledáte perfektní dárek? Vsaďte na jistotu, kterou přináší nová limitovaná edice Šípek. Dokonalá kombinace vonného sprchového gelu, pečujícího krému a lahodného poctivého sirupu zaručeně potěší. Tato aktuální limitovaní edice zahřeje na těle i na duši. V krásné dárkové krabičce se ukrývá výběr tradičně nejoblíbenějších produktů, s kterými nemůžeme šlápnout vedle. Perfektní dárek s okouzlující sametovou vůní s tóny červených plodů si zamiluje celá rodina. 

Dárková sada TRIO pečujících krémů na ruce

Co je malé, to je milé! Překvapte exkluzivním balíčkem ukrývajícím hned tři naše oblíbence – voňavé pečující krémy na ruce v praktickém balení (3 x 30 ml) ideálním nejen na cesty. Krémy Manufaktura se těší velké oblibě mezi zákazníky a patří již mnoho let mezi bestsellery, což z nich činí ideální dárek. Čím jsou tak jedinečné? Pyšní se poctivými recepturami plnými přírodních ingrediencí, díky kterým poskytují rukám tu nejlepší péči. Ochraňují jejich pokožku před nepříznivými vlivy vnějšího okolí, hydratují do hloubky a intenzivně regenerují. Každou aplikaci navíc doprovází fantastické vůně ze světa květin, bylinek a ovoce. 

Dárková sada PIVNÍ KOSMETIKA 

Originální & legendární pivní kosmetika z poctivého českého piva s dokonalou hořko-sladkou vůní pro lesklé vlasy a jemnou pokožku. Pivo si najde své místo v každé koupelně! Přesvědčte se o tom… S Pivní kosmetikou se stane každodenní očista příjemnou radostí. Produkty doprovází hořkosladká vůně, která potěší nejen milovníky oblíbeného zlatavého moku.

Dárek pro zaměstnance: 

Osvědčený tip: krém na ruce

Intenzivní krém na ruce s hroznovým olejem a bambuckým máslem 

Pokožka na rukou si zasluhuje mimořádnou péči – naše ruce každodenně namáháme častým kontaktem s vodou a nepříznivými vlivy vnějšího okolí. Regenerační krém na ruce proto obsahuje výživný a hydratační hroznový olej, unikátní zvláčňující bambucké máslo, hojivý a zklidňující panthenol, zjemňující kaolin a glycerin. Díky těmto přírodním ingrediencím tak hluboce regeneruje a hydratuje pokožku, dodává jí intenzivní péči a ochranu. Intenzivní krém na ruce s hroznovým olejem a bambuckým máslem hluboce vyživuje, hydratuje a chrání pokožku.

Dárky pro vaše blízké na poslední chvíli:

Voucher na zážitek v Manufaktuře Experience 

Nejlepší dárek je zážitek! Darujte ho svým blízkým i Vy. Dárkový certifikát na kreativní workshopy do krásné zážitkové laboratoře Manufaktura Experience je skvělým řešením v případě, že si s výběrem toho správného dárku lámete hlavu. Nabízíme hned 3 druhy zážitků a zaručujeme tím nevšední dárek plný tvoření a zábavy v krásném prostředí nejstaršího, největšího a nejkrásnějšího obchodu Manufaktura v historickém centru Prahy. Obdarovaný si kromě vlastnoručně vyrobeného výrobku odnese navíc spoustu zajímavých informací o kosmetické značce Manufaktura… 
Více info na https://experience.manufaktura.cz.

Dárkový certifikát na workshop 
VYTVOŘ SI SVÉ DOMÁCÍ LÁZNĚ

Hledáte originální dárek? Darujte zážitek! Elektronický dárkový certifikát obdržíte e-mailem do několika minut po dokončení objednávky. Dárkový certifikát na workshop VYTVOŘ SI SVÉ DOMÁCÍ LÁZNĚ je vstupenkou do překrásné zážitkové laboratoře a dárkem pro všechny tvořivé duše bez rozdílu věku, které touží objevit kouzlo domácích lázní. Každý účastník workshopu si namíchá svou originální relaxační koupelovou sůl s bylinkami a pečující tělový olej. Vybere si svou oblíbenou vůni, barvu a třeba i bylinku, kterou má nejraději.
Více informací o workshopu najdete zde: https://experience.manufaktura.cz/workshopy/vytvor-si-sve-soukrome-domaci-lazne
Po obdržení certifikátu si obdarovaný vybere z vypsaných termínů workshopu ten, který mu bude vyhovovat nejvíce a rezervuje si ho na e-mailu experience@manufaktura.cz. Platnost dárkového certifikátu je 1 rok (365 dní) od vystavení. Platí pro 1 osobu. 

Dárkový certifikát na produkty v kamenných prodejnách MANUFAKTURA

Nemůžete vybrat ten pravý dárek pro Vaše blízké? Nevíte, jakou vůni či složení produktů preferují? Podarujte je našimi dárkovými certifikáty! Certifikáty jsou v hodnotě 500 Kč a jsou platné ve všech kamenných prodejnách MANUFAKTURA. Váš dárek v podobě dárkového certifikátu tak zajisté udělá radost každému! Dárkové certifikáty jsou platné rok od vystavení a jsou baleny v hezké dárkové obálce. S předáním daru tak již nebudete mít žádnou starost…

www.manufaktura.cz