Ještě je čas na dárek na poslední chvíli!

Manufaktura má pro Vás skvělé tipy na dárky pro obchodní partnery, zaměstnance a blízké… a umí je dodat do Vánoc!

Dárky pro obchodní partnery:

Dárková sada Péče & Pohoda TRNKA

Hitem letošních Vánoc bude limitovaná edice TRNKA. Originální dárkový balíček pro muže i ženy z této edice v sobě ukrývá nejen tělovou kosmetiku bohatou na přírodní ingredience, ale také poctivý sirup, který je výborný pro přípravu domácích limonád a teplých nápojů. Řada TRNKA voní nádherně sladce, ucítíte z ní hřejivou vůni mandlového marcipánu a šťavnaté tóny zralých trnkových plodů.

Pánský dárkový set MEN SENSITIVE pro citlivou pokožku

Muže potěší pánská kosmetika pro citlivou pokožku z řady MEN &SENSITIVE. Unikátní extra jemné složení pánské kosmetiky MEN & SENSITIVE bez SLES, barviv, parabenů a ropných olejů nesvědí, nepálí a dodává pocit pleťové pohody a zklidnění.

Dárky pro zaměstnance:

Dárková sada Trio pečujících krémů na ruce

Proč jsou Manufaktura krémy na ruce tak výjimečné? Hloubkově hydratují, intenzivně regenerují a ochraňují pokožku, rychle se vstřebávají, obsahují vysoké procento přírodních ingrediencí a rukám poskytují tu nejlepší péči. Navíc nádherně voní a jsou vhodné pro vegany.
Darujte něžnou péči z přírody a ukryjte pod stromeček ty nejlepší krémy na suché a popraskané ruce v krásném a praktickém balení “do kabelky.” Roztomilá dárková sada pečujících krémů na ruce potěší každou ženu či dívku.

Exkluzivní TRIO zvláčňujících jemných mýdel z přírody

Darujte vstupenku do voňavého světa poctivých mýdel z přírody. Jedinečná dárková sada obsahuje rostlinná mýdla na ruce, která promění každé mytí rukou na očistný, zvláčňující a relaxační rituál.

Dárky pro vaše blízké:

Voucher na zážitek v Manufaktuře Experience

Nejlepší dárek je zážitek! Dárkový certifikát na kreativní workshopy do krásné zážitkové laboratoře Manufaktura Experience je skvělým řešením v případě, že si s výběrem toho správného dárku lámete hlavu.
Více info na https://experience.manufaktura.cz.

Dárkový certifikát na workshop VYTVOŘ SI SVÉ DOMÁCÍ LÁZNĚ

Darujte zážitek! Dárkový certifikát na workshop VYTVOŘ SI SVÉ DOMÁCÍ LÁZNĚ je vstupenkou do překrásné zážitkové laboratoře a dárkem pro všechny tvořivé duše bez rozdílu věku, které touží objevit kouzlo domácích lázní. Více informací o workshopu najdete zde: https://experience.manufaktura.cz/workshopy/vytvor-si-sve-soukrome-domaci-lazne

Dárkový certifikát na produkty v kamenných prodejnách MANUFAKTURA

Certifikáty jsou v hodnotě 500 Kč a jsou platné ve všech kamenných prodejnách MANUFAKTURA i na e-shopu www.manufaktura.cz.

Manufaktura ráda připraví dokonalé dárkové balíčky i pro Vaši firmu. Pro více informací kontaktujte Terezu Jonákovou – tereza.jonakova@manufaktura.cz
www.manufaktura.cz