Brands & Stories slaví 15 let na trhu.

Jak podnikat s dotacemi

Klíčem k úspěchu je kvalita a dobře zpracovaná žádost o dotaci. Připravit Váš projektový záměr tak, aby splňoval podmínky daného dotačního titulu a byl úspěšný při udělování dotace, umí společnost Grant Consulting a.s. Působí na trhu již patnáctým rokem a to s 97% úspěšností podaných žádostí.

Dalším důležitým projektem generální ředitelky a členky představenstva společnosti, Kateřiny Procházkové, je crowdfundingový projekt www.penizeproprojekt.cz, který doplňuje dotace. Ten, kdo nedosáhne na dotace, může sáhnout na finanční podporu touto cestou.

Grant Consulting a.s. je přední poradenskou firmou v oblasti dotací a zvýhodněného financování v podnikání a uznávaný odborník v oboru dotací. Zakladatelka společnosti Ing. Kateřina Procházková je jmenovaná i hodnotitelem žádostí o dotace. Získala za svoji práci prestižní ocenění: ČESKÁ PODNIKATELKA ROKU 2019.

Dotační svět od píky

Po vstupu naší republiky do Unie měla Kateřina Procházková ještě pro firmu, kde byla tehdy zaměstnána, najít nové působení jedné její odnože. V té době se začalo psát o evropských dotacích a tak se jako ekonomka do problematiky ponořila a už u ní zůstala. Studovala, počáteční zkušenosti získávala pro zaměstnavatele, ale dozrálo přesvědčení, že poradenství lze dělat lépe, srdcem a vnímat ho jako pomoc lidem. Vrhla se tedy do podnikání. Vysvětlovat lidem, že mohou něco získat, ji bavilo a naplňovala ji možnost lidem zajistit dotace pro jejich podnikání. Zlomovým bodem v nově vznikající firmě byla zakázka jednoho velkého klienta a pak se díky referenci kontrakty jen hrnuly. Následovalo rozšiřování týmu, transformace na akciovou společnost, přestěhování do větších prostor. Grant Consulting patří mezi několik firem, které tu i nadále fungují od počátku éry dotací v ČR. Dnes se může pyšnit řadou spokojených klientů, kteří se neustále či pravidelně vracejí.

Hledáte, jak významně podpořit úspěšnost Vašeho podnikání?

Výčet služeb společnosti Grant Consulting je opravdu široký. Úspěšně zajišťuje dotace pro podnikatele, živnostníky, malé i střední firmy či velké korporace. Pomáhá i obcím a městům získat dotace na rozvoj. Zároveň radí, jak získat dotace pro neziskový sektor, sociální firmy, fyzické osoby, začínající podnikatele či vzdělávací instituce. V rámci služby DOTACE A GRANTY pomáhá subjektům zajistit čerpání

různorodých dotací na projekty jak z oblasti dotační politiky státu, tak z Evropské unie, či mezinárodní, bezúročné úvěry a daňové úlevy. Grant Consulting dělá vše, co klientovi přinese nějaký užitek.

Trend „podnikat s dotacemi“

„U Grant Consulting neplatíte za poradenství, ale za konkrétní práci,“ vysvětluje průběh spolupráce Kateřina Procházková, „Klíčem k úspěchu je kvalita a dobře zpracovaná žádost o dotaci. Připravíme Váš projektový záměr tak, aby splňoval podmínky daného dotačního titulu a byl úspěšný při udělování dotace. Klient u nás platí za služby až v době, kdy si oboustranně odsouhlasíme, že jeho projekt bude úspěšný a dotaci získá. Cílem našeho podnikání je pomáhat klientům v co největší možné míře dotace čerpat a podporovat trend „podnikat s dotacemi“. Jsme si vědomi toho, že získání dotací a grantů ať od státu nebo Evropské unie je proces zdlouhavý, ale reálný. Jsme schopni veškerý proces zařídit bez jakéhokoliv zatížení času klientů. Máme celorepublikové působení, využíváme moderní technologie v IT – videokonference v rámci jednání a tím můžeme všem klientům zajistit minimalizaci jejich času na dotačním procesu. Může se na nás obrátit kdokoliv – malí a střední podnikatelé, velké podniky, zemědělci, municipální sféra i neziskové organizace, jako jsou nadace, občanská sdružení, obecně prospěšné společnosti.“

Když na dotace nedosáhnete – pomůže Czech Crowdfunding

„Když se dlouhodobě věnujete získávání dotací pro podnikání a podporu ostatních projektů, když vidíte, kolik dobrých nápadů mezi lidmi je a že všem nelze pomoci,“ říká Kateřina Procházková, „napadne Vás: Proč? A hned na to: Jak to změnit? A tak vznikl prostor PENÍZE PRO PROJEKT.“ Stojí za ním Kateřina Procházková, která k původu vzniku dodává: „Vím, jaké to je stavět podnikání od nuly a po letech zjistit, že mít úspěšnou firmu je fajn, ale naplňovalo by Vás i sto dalších věcí. Sto jich najednou dělat nejde, anebo jde? Co třeba podpořit minimálně 100 nových projektů a snů jiných lidí, podpořit a rozvinout myšlenku umění darovat či žít život takový, jaký chci, a splnit si své sny?“ Peníze pro projekt vytváří stabilní prostor pro všechny, kteří se nebojí představit svůj talent, nápad, potřebu. Peníze pro projekt je příležitost začít podporovat, podnikat, zažít něco výjimečného. Pomocí uživatelsky jednoduchého webu, bez dlouhého čekání, papírování, úroků a úvěrů získáte finanční podporu, která Vám doposud bránila realizovat vše, v co věříte.

www.granty-dotace.cz