Jak najít ten správný šampon na vaše vlasy

Jaký šampon je nejlepší pro můj typ vlasů? Takové otázky mohou stačit k tomu, abyste ztratili řeč. Žádnou paniku! Vytvořili jsme průvodce, který vám pomůže v péči o krásu vlasů… Přečtěte si další informace o šamponech, které zaručují péči vlasových vláken a také pokožku hlavy.

Dokonce I nejjemnější vlasy, mohou vest drsný život! Rovné vlasy mohou riskovat, že vypadají choulostivě nebo hrubě a zatímco vaše žehlička, vysoušeč a další pokusy se snaží oživit jejich vzhled, účinky se po pár hodinách zpomalují. Ano, a nyní nastal čas na vás (ne na vaše vlasy!) je čas na relax. Vše, co vám chybí je Revitalizing Volumizing Shampoo with Camellia Oil. Je to kaméliový olej, co obohacuje tuto recepturu pro měkkost a pružnost poškozených vlasů. Tento šampon dodá vlasům objem a lesk, o kterém jste vždy snili.

Vlasy, které se rozcuchají ve větru, když jste právě vystoupili z metra, když jste ráno strávili dlouhou dobu jejich stylingem, který se ukázal jako neúčinný, začínáte přemýšlet o změně stylingových přípravků. Často se ptáte, jestli je čas změnit své návyky, konkrétně vyměnit šampony. Ale nějak vždy rychle opustíte vaše rozhodnutí. Nicméně, pro každý typ vlasů je k dispozici péče, jako je například Revitalizing Smoothing Shampoo with Macadamia Oil, který pomáhá vyživit, zjemnit a oživit vlasy. Výsledkem jsou vlasy živé a revitalizované!

Kudrnaté, vzpurné, beztvaré: vaše největší noční můra. Nechcete jen zkrotit vlasy, chcete jít o krok dál a hrát si s gravitací. Přestaňte chtít vaše vlasy narovnat! Revitalizing Straightening Shampoo kontroluje kudrny, redukuje elektrické vlasy a podporuje jejich narovnání. Díky ultra vyrovnávacím komplexům z bambuckého másla, moringy a oleje z lučních květů, péče pokrývá celé vlasové vlákno a zanechává na něm vyhlazující film. Je to váš nejlepší přítel pro rovné a odpočaté vlasy, je ideální jak pro suché, tak pro kudrnaté vlasy.

Chcete-li shrnout vše, abyste získali hustotu a objem (vlasy s vlastním tělem), rozhodněte se pro Revitalizing Volumizing Shampoo. Tuto úpravu dokončete s Volume Spray. Chcete-li zdokonalit tvar a texturu vlasů, sáhněte po Revitalizing Smoothing Shampoo. A konečně chcete-li narovnat a zkrotit kudrny, vyberte Revitalizing Straightening Shampoo. 

Bez ohledu na to, jaké ošetření Hair Rituel by Sisley zvolíte, můžete jej učinit kompletní denní péčí. Regenerating Hair Care Mask je ideálním doplňkem k vaší další péči o vlasy, poskytuje regenerační chvíle relaxace, anebo jednoduše použijte Restructuring Conditioner když vás tlačí čas.

Zdroj : Sisley Paris