Jak na bezpečně čisté prostory

Provozujete prodejnu, kancelář, ordinaci nebo školku? Pak jistě hledáte způsob, jak pro své zaměstnance i zákazníky zajistit co nej­lepší podmínky po stránce čistoty prostor a vzduchu. S kompletním servisem v oblasti čištění a dezinfekce firemních prostor, kanceláří či provozoven vloni operativně přišla Agentura M-S-P.

Agentura M-S-P roky vynikala v oblastech výstavnictví, podpory prodeje a velkoplošných reklam, avšak rok 2020 bohužel tyto oblasti utlumil na minimum. Prim tedy začala hrát její divize MSP Cleaning Services, která může snadnou cestou pomoci k čistotě a dezinfekci prostor jak v průběhu dne, tak v rámci hloubkového úklidu.

Čistý vzduch

Čistý vzduch je základ pro příjemnou celodenní práci v kanceláři. Ve vzduchu se běžně objevuje prach, alergeny, pyl, různé typy virů a bakterií. Na všechny tyto části vzduchu skvěle fungují čističky Aeroguard Sense a Aeroguard Mini. S účinností více než 99,9 % vyčistí místnost o ploše až 80 m2 od všech prachových a alergenních částic, pachů a také bakterií a virů včetně SARS a koronaviru.

Dezinfekce ozonem

V případě potřeby stoprocentního účinku dezinfekce, např. po přítomnosti zdravotně infikované osoby, je zde dezinfekce ozonem. Ta nevyžaduje dlouhodobé uzavření provozů, ale dle velikosti prostor se nechá působit generátor, následně se vyvětrá a po zhruba 50 minutách od ukončení dezinfekce jsou místnosti opět použitelné pro běžný provoz. Ozon je 3000x účinnější než chlór a je vhodný pro všechny vnitřní prostory a automobily.

Hloubkově vyčištěná a dezinfikovaná podlaha

Podlaha je zdrojem mnohých nečistot. Naštěstí je zde způsob, jak i starou podlahu dokonale vyčistit, povrch obnovit a ochránit pro prodloužení životnosti a zvýšení hygienické čistoty. K tomu slouží zařízení pro čištění podlah Uniprof a parní čistič Ecoprof, který párou o teplotě až 170 stupňů Celsia a tlakem 4,5 baru dokonale čistí i dezinfikuje nábytek, podlahy a další vybavení z pevných i textilních materiálů. Jedná se o šetrné a ekologické čištění bez použití chemie. Kombinace těchto dvou zařízení je skvělým řešením nejen pro podlahy, ale parním čističem vyčistíte také sanitu, nábytek nebo čalounění. U podlah je téměř jedno, o jaký povrch se jedná, zařízení dokonale zvládne koberec, dlažbu, kámen, vinyl, lino i lamino. Stejně tak ho ale můžete použít na venkovní dlažbu nebo dřevěnou terasu.

VÍCE INFORMACÍ A CENY NAJDETE NA WWW.M-S-P.CZ

Objednávky a termíny: Martin Apeltauer, 608 320 336, m.apeltauer@m-s-p.cz