Inca Collagen: Úspěch se měří kvalitou našeho života

Inca Collagen je oblíbená značka kolagenu na Slovensku i v České republice. Už od roku 2015, kdy přišel na trh jako jeden z prvních hydrolyzovaných kolagenů na trhu, si svým přístupem získal přízeň a důvěru zákazníků. Inca Collagen již pomohl za ten čas více než sto tisícům zákazníků. V budování důvěry pokračuje dál s novým produktem, kolagenem pro zvířata s názvem Incapet Collagen.

Když dáte lásku svému produktu, láska se vám vrátí,
říka zakládatelka oblíbeného Inca Collagenu Romana Ljubasová

Za vznikem značky Inca Collagen stojí silná a energická žena Romana Ljubasová, která je vystudovaná zdravotní sestra.

“Příběh Inca Collagenu vznikl víceméně spontánně na mé dovolené. Jak to většinou na dovolených bývá, občas se spálené pokožce nevyhneme, a tak mé kroky vedly do lékárny, ve které mi doporučili kolagenový přípravek pro mou sluncem políbenou pokožku. Samozřejmě, že jsem jako bývalá zdravotní sestra věděla o důležitosti kolagenu pro lidské tělo, ale víte, jak to je. Zatímco si myslíte, že ho nepotřebujete, tak je vše v pořádku. Tehdy se ve mně zrodila myšlenka, jak vytvořit něco, co bude skutečně pomáhat. Přesedlala jsem z právnické kariéry a vrátila se zpět ke zdravotnictví a pomoci lidem. Věřte či ne, v dané chvíli se pro mě kruh uzavřel a našla jsem smysl a radost v pomoci lidem prostřednictvím Inca Collagenu. A tak už 5 let je Inca Collagen odpovědí na mnoho estetických, ale i zdravotních problémů.”

Význam kolagenu v lidském těle je obrovský. Tvoří největší část bílkovin, až 30 procent. Pokud je ho dostatek, tělo funguje jak má a projeví se to i navenek v podobě benefitů pro krásu. Jeho největším problémem je to, že už po 25. roku života jeho produkce v těle z roku na rok klesá a po 40. roce se už netvoří téměř vůbec. Musíme mu proto k tvorbě dopomoci.

Vyberte si ten správný

Inca Collagen se stará o krásu vaší pleti, která je svěží, mladistvá a hydratovaná. Vlasům dodává lesk a pružnost, nehty se méně lámou. Účinky kolagenu ocení i starší lidé a sportovci, protož mnohé vědecké studie doložily, že kvalitní kolagenové suplementy působí v oblasti pohybové soustavy a zlepšují její funkci, chrání klouby, šlachy a kosti před opotřebením a zraněními. Může také pomoci při regeneraci po zraněních a popáleninách. Inca Collagen představuje ověřený produkt, který má obrovské množství spokojených zákazníků.

Kolagen není jen pro lidi

Nedostatkem této základní bílkoviny často trpí i zvířata. Benefity pravidelného doplňování kvalitního bioaktivního kolagenu už mohou pocítit i vaši domácí mazlíčci. Značka Inca Collagen totiž přinesla na trh i prémiový třísložkový hydrolyzovaný kolagen pod názvem Incapet Collagen, určený pro různé druhy zvířat – pro koně, pejsky a kočky. S trochou humoru se dá říci, že účinky tohoto kolagenu byly otestovány na lidech, aby mohly sloužit zvířatům. Incapet Collagen pomáhá například udržet zdravé pohybové ústrojí psů, zdravé klouby a kosti u koní a zdravou lesklou srst u koček.

Víc info na www.incacollagen.cz