IKISEQ: společnost zabývající se lidským potenciálem

Díky technologiím se dnes může k investování dostat opravdu téměř každý a postačí k tomu pár stokorun. Vedle akcií a kryptoměn přichází i možnost investování do lidského potenciálu a z toho plynoucích příjmů.

A právě lidským potenciálem, jeho vyhledáváním, rozvojem a obchodováním se zabývá společnost IKISEQ. Je to platforma, kde se potkávají talentovaní lidé, jejich fanoušci, podporovatelé a investoři s jedním společným cílem – vytěžit to nejlepší z lidského potenciálu. IKISEQ jako první na světě přináší možnost investovat do této nejcennější a nejlukrativnější komodity současnosti, a navíc se u toho skvěle bavit.
Projekt IKISEQ vychází ze známé japonské filozofie Ikigai, díky které člověk hledá a nachází důvod svého „bytí“ na tomto světě. Vzhledem k tomu, že představuje první oficiální platformu svého druhu na světě, je jednou z hlavních ambicí jeho tvůrců být globálním projektem. IKISEQ vyhledává, zastupuje, rozvíjí a obchoduje lidský potenciál.
„Často jsem viděl v někom potenciál, jen nebylo komu to říct,“ přibližuje Ondřej Novotný jednu z klíčových myšlenek projektu IKISEQ. Jde o unikátní příležitost být součástí kariéry talentovaného člověka pomocí nákupu „lidských akcií“, tedy tzv. podílů. Klíčovou roli tu ovšem hraje nejen vstupní finanční kapitál, ale i sympatie, emoce a v neposlední řadě intuice odhalit lidský potenciál.
Pověření lidé v IKISEQu vytvořili pro náběr jednotlivých talentů velmi propracovaný systém. Díky němu dokáží přesněji určit cenu za podíly na kariéře talenta, ale i ho následně co nejlépe představit veřejnosti. IKISEQ talent je tedy označení pro někoho, v kom firma vidí reálnou šanci stát se v budoucnu velkou, nejlépe světovou hvězdou ve svém oboru.
IKISEQ se neomezuje na žádnou konkrétní oblast, ale pojal investice do budoucích příjmů jako komplexní téma. Na platformě naleznou své místo sportovci i řemeslníci, startupisti, programátoři, studenti či umělci, kreativci a vědci. V praxi to znamená, že si zájemce vybere jeden či více talentů, které chce podpořit na jejich cestě k úspěchu nebo u kterých věří, že dosáhnou ke hvězdám a ještě výš. S růstem popularity a úspěchu každého talentu roste i cena jeho akcií, čímž se zhodnocují investice zájemce.

V čem je podstata IKISEQ?

IKISEQ využívá vlastní know-how a zkušenosti k vyhledávání talentů a lidí s vysokým potenciálem z různých odvětví a navazuje s nimi dlouhodobou spolupráci. Poskytuje jim kompletní servis a podporu, aby se mohli soustředit na rozvoj své kariéry a zároveň je přivádí na trh, kde do nich mohou investovat jejich fanoušci či investoři a následně své podíly mezi sebou obchodovat. IKISEQ je zjednodušeně burza lidského potenciálu.
Všichni víme, jak vzrušující je vsadit na jeden zápas a napjatě sledovat, jak dopadne. Co teprve taková sázka na celou kariéru oblíbeného hudebníka či sportovce a jeho vzlety a pády moci sledovat téměř v přímém přenosu! Přesně tohle IKISEQ nyní umožňuje komukoliv z vás.
A jak se do burzy dostat? Každý uživatel se musí registrovat. V rámci prvních dvou transakcí a kumulovaného objemu do 1000 EUR stačí registrace jména a e-mailové adresy. Pro všechny následné transakce je pro zajištění investic nutná snadná a rychlá identifikace uživatele.

A kdo za IKISEQ stojí?

Za projektem stojí známé tváře z mediálního prostředí, ale také špičkoví odborníci na různá odvětví.
Startup IKISEQ vede Jan Dědic v přímé spolupráci s Denisem Maiznerem a Martinem Schlixbierem. Mezi zakladatele a spoluvlastníky patří spolumajitel OKTAGONU Ondřej Novotný, kreativec a inovátor Petr Václavek či Čeněk Stýblo z dnes již legendárního dua ViralBrothers.
IKISEQ představuje světu nejen nadějné talenty, ale i jejich životní osudy, reálné lidské příběhy. IKISEQ je živoucí organizmus tvořený lidmi, od talentů, přes investory, až po tento tým, a každý má svůj vlastní příběh, záměr, motivaci. Všichni ale mají společný cíl.

Investujte do jedné z nejcennějších a zároveň nejpodhodnocenějších komodit současnosti, investujte do lidského potenciálu!

web.ikiseq.com