GSP SIGN & DESIGN: Profesionalita zpracování je v detailu

Společnost GSP SIGN & DESIGN není v oboru světelné reklamy, signmakingu, designu interiérů a POP materiálů žádným nováčkem. Na trhu se objevila hned po roce 1989 a rodinnou firmou zůstala dodnes. Má za sebou nespočet velkých realizací i pro nadnárodní značky, a to nejen u nás, ale i ve světě. Rodina Hrůzova se svými zaměstnanci si zakládá na detailním propracování svých produktů a s bravurností se zhostí i zakázek, které ostatní odmítají. Zadavatel za nimi může přijít s pouhou skicou na papíře a společně pak navrhnou materiály, konstrukci, technologii a realizaci.

Přemysl Hrůza starší začínal jako fyzická osoba, ale nárůst objemu zakázek podnítil vznik s.r.o. Firma vyrostla na zakázkách pro automobilku Škoda Auto, jak sám zakladatel uvádí. V té době vznikal nespočet obchodů, každý potřeboval mít světelnou reklamu , poutač nebo totem a zakázek přibývalo. K původnímu sítotisku bylo nutné pořizovat další technologie, nové stroje, více místa. Ze sklepních prostor rodinného domu se nejprve pustila do stavby tiskárny a výrobní dílny v centru Benátek nad Jizerou. S čím dál větším objemem zakázek přestaly firmě i tyto prostory brzy stačit, a bylo rozhodnuto postavit „továrnu“ na průmyslové zóně v bývalém vojenském prostoru. Sem se firma přestěhovala v roce 2007, na počátku celosvětové ekonomické krize. Firma zatížená úvěry, ale stálou důvěrou klientů v jejich práci, tuto těžkou dobu ustála s čistým štítem. 

Dnes zde stojí špičkově vybavená firma s CNC stroji pro zpracování veškerých materiálu od plastů, dřevovýrobu, bondových desek až po kovovýrobu. 

V nové hale mohla firma realizovat zakázky, na které nebylo možné v původní dílně ani pomyslet. Od stavby velkých výstavních stánků, které jsou vždy kompletně složeny pro klienta v hale, po realizace projektů, jako byla Miss ČR, Miss SK, vybavení několika pořadů televize Nova dekoracemi, po pódiové aranžmá koncertu Karla Gotta v O2 aréně, na kterých firma spolupracovala s architektem Michaelem Klangem.

Další investicí firmy bylo pořízení vlastní lakovací kabiny pro lakování nábytku a technologii světelných log prvotřídní kvality. 

Společná spolupráce s architekty přinese vždy nové prvky do výroby, kdy studia mají svou představu, jak by měl projet vypadat, a firma GSP SIGN & DESIGN své know-how, jak k tomu cíli dojít. Společnou spoluprací pak vznikají jedinečné projekty. Za roky zkušeností tým dokáže přesně odhadnout vhodnost materiálového a technologického zpracování a navrhne dokonalé detaily proveditelnosti.

Pro stavební firmy je značka GSP SIGN & DESIGN vedena jako dodavatel světelné reklamy. Dále pak jako dodavatel opláštění vstupních portálů budov osazených logy, oplášťění atypických konstrukcí, (realizace Benzina), osazení interiérů recepčních stěn, vybavení obchodů, POP systémy, výstavní stánky, ale i atypická svítidla a mnohé další solitéry. Ochutnávku jejich realizací vám poskytnou obrázky na těchto stranách. Nepřeberné množství jich můžete vidět na www.gsp.cz.

Pokud uvažujete o zviditelnění vaší budovy, obchodu či produktu, neváhejte se na ně obrátit ať už o, návrh, nabídku nebo realizaci. 

e-mail: gsp@gsp.cz
telefon: +420 326 362 560