Green Angel – andělská péče z mořských řas

Miriam Hanusová odjela za odpočinkem ke své kamarádce do Irska. Žije u moře v městečku Ballina a spolu podnikly výlet do lázní, kde dělají koupele z mořských řas. Tam si Miriam poprvé zakoupila krém Green Angel a jeho účinky na pleť ji natolik nadchly, že zatoužila vyhledat majitele této kosmetiky. Rozjela se do Dublinu za manželi Mary a Chrisem Mitchellovými, kteří v malé manufaktuře tuto kosmetiku vyrábějí. S Miriam si padli do oka, vzniklo přátelství a kosmetika Green Angel se tak dostala i do Čech. A to je dobře, protože účinky této kosmetiky jsou vskutku andělské!

Zelený anděl je výstižný název

Blahodárných účinků mořských řas na pleť si zakladatel Chris Mitchell byl vědom již od dětství. Jako malý kluk trávil hodiny sběrem řas na pobřeží. Jeho matka mu vždy zdůrazňovala, jak je důležité neodtrhávat řasy z horniny, ke které jsou přichyceny, ale opatrně je odříznout, tak aby část stélky zůstala a řasa se mohla sama regenerovat. Doma pak nasbírané řasy sušili a pražili nebo používali do koupele. Svoji sílu Chrisovi ukázaly ve chvíli, kdy za pomoci obkladů z řas pomohl otci vyléčit zraněnou nohu po úrazu na motorce. Mary měla dědečka, který byl cestovatel. Projezdil celý svět a dovezl spousty bylin a receptur. Není tedy divu, že spojení tradic z rodin Mary a Chrise vedlo k vytvoření blahodárné kosmetiky.

Od založení společnosti v roce 2006 získaly produkty Green Angel mnohá prestižní ocenění a především vynikající zpětnou vazbu od zákazníků, slavných osobností i odborníků v oboru péče o pleť, která je pro Chrise a jeho manželku Mary tím nejdůležitějším měřítkem. Jak sami říkají: „Nechceme prodávat dobré produkty, ale výjimečné“.

V čem tkví výjimečnost kosmetiky Green Angel

Irská přírodní kosmetika Green Angel se vyznačuje funkční kombinací ručně sbíraných řas a vzácných éterických olejů. Zakladatelé společnosti manželé Mitchellovi si dali za cíl vytvořit nejen kvalitní přírodní kosmetiku, která bude vyhovovat potřebám suché a citlivé pleti, ale chtěli nabízet produkty, které budou zákazníky přesvědčovat svými výsledky. Při tvorbě produktů vycházejí z tradic dvou starověkých metod – Thalassoterapie (použití mořské vody a mořských řas) a aromaterapie (použití éterických olejů), které kombinují s posledními vědeckými výzkumy.

Všechny produkty jsou založené na extraktu čtyř druhů ručně sbíraných řas, které jsou zdrojem velkého množství vitamínů, minerálů, tolik prospěšných pro naši pokožku. Ty jsou doplněné o další přírodní složky a prémiové éterické oleje, tak aby plnily náročné požadavky každého typu pleti.

Přírodní kosmetika dbá na ochranu životního prostředí

Kosmetika Green Angel se přirozeně netestuje na zvířatech a neobsahuje parabeny a silikony. Neustále také hledá možnosti jak snížit naši uhlíkovou stopu. Společnost používá k výrobě svých produktů jenom plasty a obaly, které jsou snadno recyklovatelné.

Kosmetiku Green Angel je možné zakoupit na webu miriamhanusova.cz nebo v kamenné prodejně v Celetné 558/12, Praha – Staré město (v Hrzánské pasáži). Kontakt na výhradního distributora: Miriam Hanusová – tel.: 731 658 103, e-mail: marketig@greenangel.cz