Authentica Fulfillment

Pojem fulfillment není v běžném hovoru zcela zakotveným pojmem, ovšem v oblasti ecommerce se jedná o službu, která svým zákazníkům šetří čas, nemalé finance a nebrzdí jejich podnikání v rozletu. Authentica Fulfillment  je dceřiná společnost firmy Authentica, která se už téměř 20 let, řadí mezi lídry v oboru POS/POP médií, prémiového obalového designu, dekorací výloh a interiérů i kompletního in-store designu.

Outsourcing skladu a logistiky pro e-shopy

Pro koho je tato služba vhodná? V podstatě pro jakýkoliv ecommerce business, který potřebuje ke svému podnikání držet skladové zásoby. Je to ideální partner pokud nechcete ztratit kontakt se svým zbožím, díky okamžitému napojení do interního softwaru a zároveň se potřebujete oprostit od každodenních starostí s odesíláním zásilek a jejich balením.

Fulfillment centrum pro ecommerce

Odesílání zásilek není to jediné, co ve Authentica Fulfillment   umí! Pokud se rozhodnete pro využití jejich služeb, dostanete rovnocenného partnera. Dokáží vašemu podnikání pomoci ve více oblastech, kdy dokonalé zvládnutí administrativy, je už jen třešnička na dortu! Pro své klienty nabízí i pomoc s vývojem a designováním obalů na míru, nejrůznější kompletace nebo zpracování vratek a mnoho dalších služeb, přesně na míru vašemu podnikání.

JAK TO FUNGUJE u Authentica Fulfillment?

Uskladnění zboží

Ať už k nim odešlete jednu paletu nebo celý kontejner, vaše zboží vždy zkontrolují, zaevidují a bezpečně uskladní.

Příjem objednávek

Dokáží vás propojit s jejich systémem, díky tomu budete mít okamžitě veškeré informace o vašem skladu online.

Odeslání zákazníkům

Rychle, efektivně a bez zbytečných starostí! Zboží vychystají, pečlivě zabalí, dle domluvených instrukcí a odešlou přímo vašim zákazníkům.

  Více informací na www.ff.authentica.cz