Footshop otevřel další prodejnu v samém srdci Prahy

Český retailer Footshop se třemi kamennými prodejnami ve třech evropských zemích otevírá novou prodejnu ve svém rodném městě a oficiálně se tak stává součástí jedné z nejvýznamnějších nákupních ulic v Praze. Nová prodejna Na Příkopě 20 se nachází v samotném centru města a svým zákazníkům nabídne nejen exkluzivní značky a kolekce, ale i umělecká díla a eventy, jak tomu je ve Footshopu zvykem.

Retailer Footshop, který před 8 lety začal jako malý e-shop o padesáti párech tenisek, má v současné době místo na e-commerce trhu po celém světě. V nové prodejně nabídne exkluzivní produkty, jako jsou tenisky a oblečení značky adidas Y-3, tenisky z řady Adidas Consortium, ale i selekci od značky Kenzo z portfolia LVHM a mnoho dalších.

Otevřením v centru města bude mít Footshop příležitost obohatit český trh o další významné značky.

“Ve Footshopu velmi rádi posouváme hranice a objevujeme nové možnosti. Přestože jsme začínali jako e-commerce hráč, kamenné prodejny se staly naší neodmyslitelnou součástí a také jedním z prostředků, jak se přiblížit zákazníkům. Věřím, že jsme se naučili dělat kvalitní kamenný byznys, který přináší našim klientům radost a vždy něco nového,” říká majitel Footshopu, Peter Hajduček.

Footshop navázal v minulém roce úspěšnou spolupráci se společností EYELEVEL, globální špičkou v designu prodejen. Pro novou prodejnu, která se nachází v unikátní budově bývalé Živnostenské banky na adrese Na Příkopě 20, si EYELEVEL opět zvolil jako svého designového dodavatele. “Náš druhý obchod v Praze naváže konceptem na naše další prodejny, které jsou výjimečné svými eventy a uměleckými aktivitami. Od potvrzení, že tento prostor máme, jsem jej téměř denně navštěvoval a nemohl se dočkat otevření pro naše zákazníky, ” do-dává Peter.

V rámci grand opening party, která proběhla 14. února 2019, Footshop představil svoji druhou autorskou kolekci See You Soon. Oficiálními partnery akce byly společnosti Reebok, Kusmi Tea, RedBull a BoConcept.