Firmou budoucnosti díky interaktivnímu dětskému koutku od REXY

..aneb jak na rovnováhu mezi pracovním životem a péčí o děti
Nacházíme se v době, kdy se osobní kontakt stává stále více a více cizím a home-office zase něčím zcela familiárním. Ale je potřeba neupadnout do apatie a mít na vědomí, že toto období přejde a vše se zase bude navracet do normálu. Jen těžko říct kdy tomu tak bude, ale je vždy dobré být o krok napřed. Kreativní interiérová agentura REXY – odborníci na interiérový design propojený s digitálními technologiemi – má za klienty i korporátní zákazníky (např. Douglas, L’Oréal, Adidas…). Architekti pod touto Agenturou znají potřeby i omezení klientů. Hlavně jsou ale také rodiči a propagují work-life balance.

Možná ani netušíte, jak často se stává situace, kdy se vašim zaměstnancům prohnala myšlenka, že možnost vzít si na den svou ratolest do práce by byla velká úleva – ať časová, finanční či jen organizační. Může se jednat o cesty k doktorům, ředitelská volna nebo nečekaně zrušené hlídání.

Jelikož v Rexy jsou architekti, kteří jsou také rodiči, rozhodli se nabídnout řešení – jiné a pokrokové. A tak se zrodily naše interaktivní dětské koutky.

Záměrem bylo vytvořit jen designové odkladiště dětí, ale prostor, kde se děti budou bavit, rozvíjet svou představivost a také fyzickou aktivitu. Dětské koutky mají jednotlivé zóny, které jsou určené pro edukaci, relaxaci, hraní, sport a díky virtuální realitě získává dětský koutek skvělé interaktivní možnosti. Právě interaktivní dotykové stoly či VR hry se stávají novým trendem, jelikož dětem zprostředkovávají vzdělávání hrou, podporují fyzickou aktivitu i představivost.

Určitě si říkáte, že to všechno zní hrozně hezky, ale že to má nějaký háček. Nemá. Nejen, že Rexy je schopná zařídit vám vše od návrhu dětského koutku až po jeho kompletní dodávku k vám, ale nemusíte se bát ani žádných náročných byrokratických a hy-gienických nároků. Dětské koutky jsou definované pro nepravidelný pobyt dětí od 3 let a vztahují se na ně pouze obecně platné předpisy hygieny, požární ochrany – stejně jako u vás v kanceláři. Tedy žádné komplikace, normy a kontroly navíc. Dozor nad dětmi mohou zajistit brigádníci, recepční nebo vám může Rexy poskytnout profesionální služby zkušené agentury na hlídnání dětí, se kterou spolupracuje.

Chcete zvednout úroveň svých benefitů pro budoucí zaměstnance a zvýšit loajalitu, klid a maximální nasazení těch stávajících? Pak interaktivní dětské koutky jsou tou správnou cestou.

Zaujaly vás interaktivní dětské koutky od Rexy? Kontaktujte je pro konzultaci a nabídku zdarma – UMÍME TO I ONLINE na detske.koutky@rexy.cz nebo na www.rexy.cz/detskekoutky