Firemní kultura a jak ji může pozvednout Cafédock

Dallmayr nechce měnit kávu, ale to jak ji podáváte!
Možná byste se divili, čeho všeho špatného je zdrojem Vaše firemní kuchyňka. Často se v ní probírají mnohem důležitější věci než na poradách. Je místem pomluv, intrik a spiknutí, které mohou výrazně ovlivnit náladu ve firmě. Zejména v kancelářích typu open space, kde lidé spolu mluví málo a méně často, jakoby tento uzavřený prostor k pro splétání intrik a small talk nabádal. Také jakýkoli zádrhel v kuchyňce – například skutečnost, že dojde káva nebo někdo rozlije sirup v lednici, došlo nádobí, protože myčku nikdo nezapnul atd. – podlomí pracovní morálku na leckterém pracovišti.
To všechno může elegantně vyřešit Cafédock na pracovišti. Mobilní, elegantní a na úrovni…

Kuchyňkám odzvonilo, nastupuje éra Cafedock

Představte si situaci, kdy jdete na schůzku za vý¬znamným obchodním partnerem. Přijdete na místo a sličná asistentka se vás zeptá, zda si dáte kávu nebo čaj. Ještě než odpovíte, zabloudí vám zrak do nedaleké kuchyňky a tam, v koutě mezi dřezem s nádobím a právě ohřátou rybou s brokolicí, stojí v kávovar s černou tekutinou už od včerejška. „Tak já si dám raději ten čaj…“ špitnete a doufáte, že si dobrou kávu dáte po cestě zpátky.
Tato éra končí se zaměstnanci tísnícími se v kuchyňce, odbíháním z jednací místnosti přes celé patro k automatu na kávu, opuštěním zákazníků v showroomu běžíc jim pro kávu. Dallmayr Vending & Office přišlo s převratným – Cafédock řešením.

S Cafédock vás čeká úplně opačný zážitek

Přijdete na schůzku a opět padne dotaz, zda si dáte kávu nebo čaj. Pohledem hledáte laminátovou kuchyňku, ale místo ní sličná asistenta přiveze do zasedačky designovou skříňku s moderním kávova¬rem, nad kterou se vznáší aura dokonalého nápoje. „Dal bych si nějakou velmi dobrou kávu…,“ zasníte se. Asistentka se usměje a v mžiku vykouzlí omamný nápoj s dokonalou pěnou. Nová éra přípravy kávy, čaje či menšího občerstvení na pracovišti nese název Cafedock.

Nekonvenční způsob občerstvení pozvedající firemní kulturu a image firmy

Cafédock je celené a moderní řešení servírování kávy od Dallmayr Vending & Office. Jde o moderní „kredenc“ do vašich kanceláří. Je to malá kavárna, která vyniká nadčasovým designem a špičkovým řemeslným zpracováním.
Do interiéru je to reprezentativní prvek s vysokou funkčností, už nemusíte dále pátrat po kávě, hrníčcích, cukru…. Cafédock představuje mobilní centrum pro setkávání při pracovních pauzách, konferenčních přestávkách a prezentacích. Káva, čaj, voda, džusy, drobné občerstvení, ale i hrníčky, sklenice, kelímky, lžičky, míchátka a doplňky ke kávě (cukry, sušenky, smetanu do kávy), to vše máte na dosah, v jednom mobilním modulu.
Důkladně prověřen praxí v cateringových provozech i malých firmách – to je Cafédock, kompaktní minikavárna pro 21. století s pevnou, ale přitom lehkou duralovou konstrukcí a výtečnou ergonomií. Plně mobilní platforma najde uplatnění v openspacech, showroomech, autosalonech či hotelích, ale také na eventech, seminářích a konferencích.

Vše na dosah v jednom mobilním modulu

Na horní desku Cafédocku se vejde dle potřeby i několik kávovarů. Rozměrná hluboká zásuvka hraje vámi přidělenou roli. Potřebujete sem umístit krabice s džusy? Využijete ji coby debarasní prostor pro špinavé nádobí? Nebo bude stačit nižší zásuvka u podlahy? Hurá, žádné odpadkové koše a nepořádek kolem! Ze zadní strany lze vyklopit pultík, který usnadňuje práci buď obsluze při velkých akcích s cateringem, nebo slouží zaměstnancům, kteří si zde v pracovní pauze mohou kávu v klidu vypít. Levý bok Cafédocku vyplňují tři zásuvky. Uložte do nich třeba šálky, skleničky a kelímky, lžičky a míchátka, cukry, smetany či sušenky a další kávové příslušenství. Dvířka v zadní stěně vedou do velkého úložného prostoru. Nejčastěji se sem ukládají barely s vodou, vodní ochlazovač nebo chladnička na další nápoje. Vše má své místo, na nic se nepráší, nic nikam nepadá. Cafédock je pohledný ze všech stran, může stát volně v prostoru.

Nosič firemního loga a projekce

Přední strana Cafédocku může nést vaše podsvětlené logo. Díky individuálnímu brandingu získáváte v tomto mobilním modulu reprezentativní interiérový prvek. V černé svislé desce lze vyříznout rámeček na tablet či obrazovku, na níž mohou běžet například interní firemní informace nebo firemní image video. Cafédock je prostě „dockonalý“!

Cafédock si můžete zakoupit nebo využívat formou zápůjčky!!!

www.Dallmayr.cz
info@Dallmayr.cz
instagramm.com/cafedock/