Firemní kravaty, šátky a motýlky s puncem elegance

Dokonalost se skrývá v detailech, a u módních doplňků to platí dvojnásob. Společnost varanasi Co., s.r.o. se zaměřila právě na elegantní detaily v podobě kravat, šátků, šál či motýlků, které vyrábí z kvalitních materiálů a upravuje přesně podle přání klienta. Na míru vytvoří design a navrhne možnosti umístění loga, u kravat lze takto zakomponovat logo přímo do samotného vzoru kravaty.

V současnosti je v nabídce společnosti varanasi Co. více než 300 různých hedvábných a polyesterových kravat a kravat z mikrovlákna, přičemž vše je okamžitě k dispozici na webu www.e-tie.cz. Když přijdete se svým vlastním zadáním, vždy se zde snaží maximálně naplnit Vaše představy a rádi s Vámi vše projednají osobně. Nejnáročnějším zákazníkům jsou schopni nabídnout ještě něco navíc – luxusní celohedvábné kravaty nebo hedvábné šátky s ručním zapravením okrajů. Historii firmy nám přiblížil Erik Polišenský, její zakladatel:

Jak vznikl nápad věnovat se tomuto specifickému sortimentu?

Na počátku činnosti, tedy od roku 1997 se společnost varanasi zabývala převážně prodejem reklamních diářů a ostatních reklamních předmětů. Asi o deset let později jsme spustili prodej hedvábných a polyesterových kravat a motýlků na webu e-tie.cz. Zpočátku jsme měli asi 80 různých designů kravat a 20 vzorů motýlků, včetně těch pro děti. Po dalším roce jsme zjistili, že je velký zájem o branding těchto produktů a získali jsme zakázku pro společnost Amway, která pro nás byla přelomová. Jako první v České republice jsme uvedli na trh celohedvábné kravaty.

Kdo je Vaším typickým zákazníkem?

Objednávají u nás reklamní agentury, ale také napřímo firmy, které hledají kvalitního výrobce kravat a šátků pro své zaměstnance, například bezpečnostní agentury, cestovní kanceláře, pojišťovny, školy, hasiči, zkrátka všichni, kdo využívají nějakou uniformu. Vyrábíme také kravaty a šátky pro různé příležitosti, typicky výročí, například pro firmu Rossmann. Byť na kravatách a šátcích bylo logo a informace o dvacátém výročí, vypadaly velmi pěkně a nositelně. Firmy ale nemusejí mít nutně vlastní grafický návrh, skladem máme stovky kravat, šátků a šál, jež dokážeme opatřit logem na krabičce nebo na štítku.

Kde se inspirujete pro designy kravat, motýlků a šátků?

Prakticky všude. Ve výrobě se setkáváme s designy z celého světa. U našich zákazníků pro kravaty je třeba nejvíce oblíbená italská móda a pro šátky zase francouzští návrháři. Ale inspirace je všude kolem, ať už na cestách v zahraničí, nebo v tuzemských obchodech. Když někoho vidím a má pěknou kravatu, hned si říkám, jestli bychom ji také dokázali vyrobit.

Zákazník, náš pán

Nejen kvalitní produkt, ale i služba, servis a dodání zákazníkovi je v dnešní době tím, co dobrou firmu odlišuje od konkurence. Varanasi Co. svým zákazníkům poskytuje maximální péči a snaží se maximálně vyjít vstříc i co se týká minimálního počtu objednávky kravat motýlků nebo šátků. V případě, že zadavatel potřebuje rychlou realizaci zakázky, může se na společnost varanasi Co. plně spolehnout. Objednané zboží je doručeno do jednoho měsíce od spuštění zakázky. Také balení je u tohoto sortimentu důležitým aspektem. Kravaty jsou baleny do ochranné fólie a vkládány do dárkových krabiček, které zaručují ten pravý „wow efekt“. Není to další reklamní předmět, ale módní doplněk, který zaměstnanci nosí s hrdostí, a obchodní partneři s potěšením.

varanasi Co., s.r.o.
tel.: 603 480 790
email: info@varanasi.cz
web: www.reklamni-kravaty.cz