Firemní kravaty, šátky a motýlky s puncem elegance

Dokonalost se skrývá v detailech a u módních doplňků to platí dvojnásob. Společnost varanasi Co., s.r.o. se zaměřila právě na elegantní detaily v podobě kravat, šátků, šál či motýlků, které vyrábí z kvalitních materiálů a upravuje přesně podle přání klienta. Na míru vytvoří design a navrhne možnosti umístění loga, u kravat lze takto zakomponovat logo přímo do samotného vzoru kravaty.

V současnosti je v nabídce společnosti varanasi Co. více než 300 různých hedvábných a polyesterových kravat a kravat z mikrovlákna, přičemž vše je okamžitě k dispozici na webu www.e-tie.cz. Když přijdete se svým vlastním zadáním, vždy se zde snaží maximálně naplnit Vaše představy a rádi s Vámi vše projednají osobně. Nejnáročnějším zákazníkům jsou schopni nabídnout ještě něco navíc – luxusní celohedvábné kravaty nebo hedvábné šátky s ručním zapravením okrajů. Historii firmy nám přiblížil Erik Polišenský, její zakladatel.

Jak vznikl nápad věnovat se tomuto specifickému sortimentu?

Na počátku činnosti, tedy od roku 1997 se společnost varanasi Co. zabývala převážně prodejem reklamních diářů a ostatních reklamních předmětů. Asi o deset let později jsme spustili prodej hedvábných a polyesterových kravat a motýlků na www.e-tie.cz. Zpočátku jsme měli asi 80 různých designů kravat a 20 vzorů motýlků, včetně těch pro děti. Po dalším roce jsme zjistili, že je velký zájem o branding těchto produktů a získali jsme zakázku pro společnost Amway, která pro nás byla přelomová. Jako první v České republice jsme uvedli na trh celohedvábné kravaty.

Kdo je Vaším typickým zákazníkem?

Objednávají u nás reklamní agentury, ale také napřímo firmy, které hledají kvalitního výrobce kravat a šátků pro své zaměstnance, například bezpečnostní agentury, cestovní kanceláře, pojišťovny, školy, hotely, zkrátka všichni, kdo využívají nějakou uniformu. Vyrábíme také kravaty a šátky pro různé příležitosti, typicky k výročí, například pro firmu Rossmann. Byť na kravatách a šátcích bylo logo a informace o dvacátém výročí, vypadaly velmi pěkně a nositelně. Firmy ale nemusejí mít nutně vlastní grafický návrh, skladem máme stovky kravat, šátků a šál, jež dokážeme opatřit logem na krabičce nebo na štítku.

Kde se inspirujete pro designy kravat, motýlků a šátků?

Prakticky všude. Ve výrobě se setkáváme s designy z celého světa. U našich zákazníků pro kravaty je třeba nejvíce oblíbená italská móda a pro šátky zase francouzští návrháři. Ale inspirace je všude kolem, ať už na cestách v zahraničí, nebo v tuzemských obchodech. Když někoho vidím a má pěknou kravatu, hned si říkám, jestli bychom ji také dokázali vyrobit.

Zákazník, náš pán

Nejen kvalitní produkt, ale i služba, servis a dodání zákazníkovi je v dnešní době tím, co dobrou firmu odlišuje od konkurence. Společnost varanasi Co. svým zákazníkům poskytuje maximální péči a snaží se maximálně vyjít vstříc i co se týká minimálního počtu objednávky kravat, motýlků nebo šátků. V případě, že zadavatel potřebuje rychlou realizaci zakázky, může se na společnost varanasi Co. plně spolehnout. Objednané zboží je doručeno do jednoho měsíce od spuštění zakázky. Také balení je u tohoto sortimentu důležitým aspektem. Kravaty jsou baleny do ochranné fólie a vkládány do dárkových krabiček, které zaručují ten pravý „wow efekt“. Není to další reklamní předmět, ale módní doplněk, který zaměstnanci nosí s hrdostí a obchodní partneři s potěšením.

varanasi Co., s.r.o.
tel.: 603 480 790
email: info@varanasi.cz

www.reklamni-kravaty.cz