Firemní akce uprostřed lázeňského města

Hledáte inspirativní prostředí pro firemní zasedání, konferenci, školení nebo teambuilding? Zvolte místo, kde najdete klid a soukromí. 50 kilometrů od Prahy na dálnici D11 leží malebné lázeňské město Poděbrady. Jeho hosté vědí, že nejblahodárněji účinkuje poděbradská minerálka při léčení nemocí srdce a oběhového ústrojí.  V samém centru Poděbrad na kolonádě nedaleko květinových hodin se nachází Boutique hotel Central Park, který ctí lékaře, jenž položil základy nejen této budově, ale byl zároveň jedním z těch, co položili základy i samotnému lázeňství v Poděbradech.

Boutique hotel Central Park je nový designový hotel, jehož exteriér vypovídá na první pohled o snaze zachovat tradici z roku 1928. Nádherná francouzská okna jsou jeho dominantou. Tento soukromý dům s klinikou si nechal postavit na základě návrhů architekta Ing. Vojtěcha Kerharta v roce 1927 lékař Dr. František Eremiáš. Byl jedním ze čtyř lékařů, který stál při zrodu samotných lázní v Poděbradech. Dr. Eremiáš zde měl soukromou kliniku pro své klienty a zároveň zde i bydlel. Hotel chce navázat na tradici, kterou zde založil tento lékař svou individuální péčí o hosty a zájmem o jejich fyzickou i duševní stránku v rámci celostního zdraví. Stejně tak dnes personál hotelu s laskavostí pečuje o duši i tělo ubytovaných hostů v privátním wellness nebo meditačním sále. Ke každému klientovi přistupuje zcela individuálně a snaží se vyplnit každé jeho i nevyřčené přání.

Hotel je vhodný pro krátkodobé i dlouhodobé pobyty. Disponuje 24 prostornými pokoji s francouzskými okny.  Z toho 12 pokojů je vybaveno kuchyňskými kouty. Některé pokoje lze propojit pro větší skupinu hostů.  Hotel má vlastní wellness a restauraci a je vybaven vysokorychlostním internetem optikou v celém hotelu zdarma. V areálu hotelu lze parkovat na 19 parkovacích místech.   

Pro korporátní klientelu je v hotelu Central Park k dispozici školící prostor pro 40 osob s panoramatickým oknem do parku, který často slouží i jako meditační sál. Ve 4. patře s prosklenou stěnou je nádherný výhled na okolí a ideální inspirativní prostředí vybízející k tvoření vizí. Sál je vybaven plátnem, dataprojektorem, flipchartem, ozvučením, klimatizací a internetovým připojením optikou.

Samozřejmostí je možnost celodenní občerstvení – coffeebreaky, rauty. Na čem si zde zakládají, jsou božské snídaně a kvalitní káva, ráno Vám zpříjemní sluneční paprsky. Večeře připravuje formou exotického rautu pan kuchař Čeněk Beran, který nasbíral cenné zkušenosti v pražské restauraci SaSaZu.

                                                                                                                                             www.hotelcentralpark.cz