Elegance pod značkou ELEGA

Kabelky nesoucí značku ELEGA jsou ukázkou krásné řemeslné ruční práce, kde každý kus je originál, vyladěný do posledního detailu. ELEGA, spol. s r.o. je rodinná firma s bohatou tradicí, založena byla v roce 1992 po zprivatizování národního podniku Gala.

 

Je hrdým držitelem certifikátu ČESKÝ VÝROBEK, což podmiňuje to, že všechny výrobky jsou kompletně vyrobeny ve firmě v Třebechovicích pod Orebem. Pokud chci do něčeho dát srdce, musím to vidět a stát si za tím… to jsou slova majitelky firmy paní Evy Šedinové, která firmu řídí za pomoci manžela a dcery již 30 let.

Kabelku dle vlastního nápadu a s vlastní značkou?

Firma vyrábí nejen pod značkou ELEGA. V roce 2014 zde založili novou značku ELEGA by Dana M, která vzešla ze spolupráce s herečkou Danou Morávkovou. Společnost spolupracuje s předními českými a zahraničními návrháři, včetně krejčovských ateliérů. Pro luxusní kolekce navázala spolupráci s tradiční českou sklářskou firmou PRECIOSA. Zákazníci si zde ale objednávají i výrobu svých vlastních kabelek, protože spoléhají na řemeslný um a kvalitu. Pokud si tedy objednáte alespoň 50 ks, můžete si ve fabrice v Třebechovicích pod Orebem nechat zhotovit kabelky dle vlastního nápadu a pod vlastní značkou. To je výzva pro módní i jiné značky!

Nejen o kabelkách

Ač je hlavní náplní společnosti Elega výroba luxusních kabelek, nejsou pro ni problém i další produkty, jako například různé druhy pouzder, obalů, pytlů, řemínků, ať už z kůže, koženky či pevné textilie.
Na zakázku už zde vyráběli nepřeberné množství produktů. Lze jmenovat např. obaly na chytré cigarety, kryty na vířivky, výlisky na kyslíkové masky, pouzdra na lahve z nadrcené kůže, pouzdra na hodinky a šperky pro výrobce hodinek a šperků, kožené podtácky pro hotelovou síť a podobně. Mají zkušenosti s výrobou velkých pouzder – na kytary, tenisové rakety nebo třeba s produkty z pravé krokodýlí, hadí kůže či kožešiny. Pro kadeřnictví, barber shop, restauraci či bar nebo nadšené grill mastery je zase třeba kožená zástěra skvělou volbou.

Dárkové předměty na zakázku?

Pokud hledáte originální dárky z kůže pro své zaměstnance, klienty či partnery, můžete si zde vybrat z aktuální nabídky nebo zadat výrobu přesně podle vašich představ. Ať už jde o kožené visačky na zavazadla, pouzdra na propisky, tak přívěsky na klíče, kožená kosmetická pouzdra a podobně. Chcete-li sjednotit vzhled svých zaměstnanců, vyrobí zde pro vás také pouzdra na notebooky, aktovky, pořadače a nebo třeba opasky. Pakliže sháníte univerzální dárek pro každý den, peněženka, diář, či kosmetická etuje potěší každou ženu. To vše samozřejmě opatřené vaším firemním logem.
U menších sérií existuje možnost slepotisku (logo je do kůže vtlačeno tlakem a teplotou). Alternativně lze tuto aplikaci provést pomocí stříbrné nebo zlaté fólie. Vaše logo může být vyryto do kovové destičky, která bude umístěna na viditelnou část výrobku. Pro velké série- 2000 kusů- výrobce umí poskytnout i kovové logo. Díky tomu bude reklamní předmět skutečně luxusní záležitostí. Samozřejmostí je opatření dárkového předmětu např. dárkovými bavlněnými sáčky a případně další dárkové balení.

V případě zájmu o výrobu firemních dárků nás neváhejte kontaktovat na e-mailu: p.sedinova@elega.cz či telefonu 731 717 665.
Rádi si s Vámi sjednají schůzku a prodiskutují možnosti výroby. Nebojte se napsat Vaší cenovou představu, aby se vešli do firemního rozpočtu.

V sekci produktů Elega do kanceláře, naleznete i spoustu krásných kožených podložek, které vám zpříjemní vaši práci na počítači. Proč použít koženou podložku? Kůže není chladná jako dřevo pracovní desky, je krásná na omak, voní a je příjemně měkká. Na tyto desky vám vyrazí logo či monogram, dle vašeho přání. Můžete si vybrat z široké nabídky barev, tak aby doplňky ladily k vašim firemním barvám. Chcete rozzářit svou kancelář a nechcete, aby doplňky vypadaly lacině? Můžete zvolit i výraznou barvu dle vašich představ.

Jak mohou vypadat realizace:

Diáře ELEGA – pro někoho je diář nedílnou součástí života. Dokáže vnést pořádek do chaotického života. Díky kroužkové vazbě si můžete zvolit vlastní vnitřní náplň dle svých potřeb a diář vás může doprovázet mnoho let.
Pouzdra na tužky – nabízíme klasický Perečník, což je kulatý penál na tužky, nebo Jednoduché pouzdro na tužky, které můžete nasadit pomocí gumičky na diář, případně gumičku odstranit a využít pouzdro samostatně.

Etuje Elega – nabízíme Menší variantu Sammy, větší Sam, které jsou levnější, protože jsou nevypodšívkované. Pokud toužíte po luxusnější etuji, nabízíme i luxusnější verzi. K čemu etuj je? Jedná se o pouzdro na vše potřebné, ať už se jedná o kosmetiku do kabelky, léky, klíče, intimní hygienu, která má zůstat skryta.