ekolo.cz otevřelo designový showroom elektrokol

Po 16 letech existence se společnost ekolo.cz – známý popularizátor, prodejce, výrobce, servis i půjčovna elektrokol – přestěhovala do nového Showroomu v Ruzyni.

Třípatrový objekt byl navržen známým studiem 2CH architekti a stavba nacházející se vedle Obchodního centra Šestka je zapamatovatelná díky svému bio-dynamickému tvaru nakloněného lichoběžníku, sklánějícího se pod úhlem 61° se stovkami tvarovaných hliníkových lamel. Celková plocha dvoupatrového showroomu je přes 950 m2 a suterén slouží pro servisní zázemí s vlastním vchodem. V certifikaci PENB je budova hodnocena jako Velmi úsporná, plánuje se osazení střešní fotovoltaiky, která zajistí po většinu roku energetickou neutralitu.
Vyjížďky i pro firemní zákazníky
Pro ekolo.cz tradiční koncept Shop.in.Shop zde prezentuje 18 nejznámějších českých i zahraničních značek elektrokol, většinou jejich kompletní produktové kolekce. Okolí nové prodejny nabízí ideální prostor pro test elektrokola, je zde 9° stoupání i bezpečná zóna. Na objekt navazuje pražský lesopark Divoká Šárka s nekonečnými traily pro horské e-biky, kde budou v sezóně organizovány vyjížďky i pro firemní zákazníky.

Detaily o sortimentu a akcích jsou dostupné na www.ekolo.cz.