Dodržování pitného režimu může být radost

Waterdrop je podle Fincial times nejrychleji rostoucí evropskou značkou v oblasti udržitelných potravin a nápojů. Zařazení do tohoto prestižního žebříčku je odměnou za tvrdou a intenzivní 5letou práci s cílem naučit každého pít více vody navíc udržitelným způsobem. Waterdrop vytvořil revoluční Mikrodrink, který je extraktem ovoce a bylinek, obohacený o vitamíny.

Mikrodrink Waterdrop je kombinace různých chutí v malé kostce oživující každou sklenici vody. Díky němu je dodržování pravidelného pitného režimu radost a zábava ať už pro dospělé, nebo děti. Mikrodrinky jsou bez cukrů a konzervačních látek proto jsou určeny i pro diabetiky.
Waterdrop se pyšní také jedinečnými designovými a hlavně udržitelnými doplňky, které jsou vyráběny v Evropě, obvykle z borosilikátového skla, z kvalitního nerezu nebo ze dřeva. Značka přichází na trh pravidelně s novinkami, jako jsou další příchutě Mikrodrinků nebo spolupráce se světoznámými umělci nebo osobnostmi, které zanechávají svůj rukopis na originálním designu lahví. Právě za něj byl Waterdrop vícekrát oceněn v celosvětových prestižních soutěžích.
Pro společnost Waterdrop je důležitý nejen samotný produkt, ale zákaznický servis, jelikož si zakládá na individuálním přístupu ať už ke stálému, nebo novému zákazníkovi. Stejně to je i ve Waterdrop storu v Brně nebo v kiosku v Praze. Zákazníci se mohou poradit v oblasti pitného režimu se strore agenty a vybrat tak to nejlepší z široké nabídky. Cílem značky Waterdrop je naučit lidi pít více vody a to v udržitelné formě, stačí se jen inspirovat.

www.waterdrop.cz