Digitální vrátný pro vaše prodejní místa

VisitSafe – Digitální vrátný je profesionální řešení české firmy Greenlight Solutions vyvinutý s cílem pomoct provozovatelům provozoven se zajištěním bezpečnější návštěvy a každodenního provozu.

Hlavní benefity VisitSafe řešení:

  • Zvyšuje pocit bezpečí klientu, kteří chtějí navštívit pobočku či retail provozovnu.
  • Automaticky reguluje počet klientů uvnitř provozovny pro dosažení bezpečné vzdálenosti za pomoci signalizace (Zelená – VSTUPTE, Oranžová – VYČKEJTE).
  • Poskytuje klientům možnost dezinfekce rukou, ochranné rukavice případně masky přímo ze stojanu.
  • Obrazovka stojanu může komunikovat dodatečné informace, které chce provozovna sdělit svým klientům.
  • Eliminuje osobní kontakt a náklady na lidské zdroje pro regulaci počtu klientu na pobočce. Návratnost investice do 2 měsíců.
  • Jednoduše implementovatelné (plug & play).

Design, branding a komunikaci na stojanu VisitSafe je možné přizpůsobit Vašemu firemnímu Corporate Identify. Tento týden pokračuje výroba prvních funkčních kusů VisitSafe pro testování na vybraných otevřených retail provozovnách.

Hledáme partnery pro pilotní nasazení VisitSafe!

ve spolupráci s naším klientem -společností GREENLIGHT – hledáme partnery pro pilotní nasazení  produktu „VisitSafe – digitální vrátný“ do vaší znovuotevřené obchodní  jednotky. Pěti partnerům, kteří mají prodejní jednotky v Praze a okolí, rádi nabídneme přistup k tomuto řešeni za účelem jeho testování zcela zdarma na určitou dobu. Partner může nabídnout klidně pouze jednu jednotku na testování řešení. Od partnerů uvítáme feedback, a to jak během nasazení VisitSafe, tak případně i ještě před nasazením řešení, a to jak co se týče vzhledu, tak funkcionality nástroje.

Více informací o VisitSafe naleznete v příloze nebo zde https://vision.gl/visitsafe-the-digital-doorman-for-your-business/

Pro ty, kteří do tohoto partnerství s námi půjdou, vzniká tak příležitost posílit svůj branding přes sociální kanály Brands&Stories  a GREENLIGHT, neboť máme v  plánu publikovat sérii mikročlánků (5-10 v češtině i angličtině) na blozích a LinkedInu – na téma zpětné vazby o fungování nejen nástroje VisitSafe, ale také o zkušenostech z Vašeho restartu v nové době, o které se rádi podělíme ze zbytkem Evropy a světa.

Zájemci o partnerství v projektu testování  „VisitSafe – digitální vrátný pro vaši prodejní jednotku či pobočku“, ozvěte se naredakce@pribehyznacek.cz nebo na michal.terech@green-light.com