Digitální komunikace na obchodech: Novinky, co upoutají pozornost zákazníka

Digitální komunikace je v dnešní době „must have“ každé kamenné prodejny. Hlavní výhodou je především okamžité upoutání pozornosti zákazníka, zacílený prodej a na druhé straně flexibilita nasazení a snížení nákladů na tisk a distribuci plakátů.
Výrobce profesionálních monitorů HikVision nyní přichází s novou řadou zajímavých produktů, které nabízí digitální agentura a integrátor DEX Digi experience. Retailovým zákazníkům tak mohou nabídnout všechny výhody digitální komunikace i specifická interaktivní řešení.

Transparentní LED displej: Upoutejte pozornost zákazníka při zachování průhledu do prodejny

Hlavní specifikem nového transparentního LED displeje HikVision je vysoká transparentnost – až 70 %, která umožňuje zákazníkovi prohlédnout skrz displej a zároveň sledovat i přehrávaný digitální obsah. Řešení je vhodné pro interiér prodejny, kde potřebuje být zachován i průhled do dalších částí, a ideální je řešení zejména pro výlohy. Umožňuje totiž přehrávat digitální obsah při současném zachování průhledu do prodejny. Tyto LED displeje jsou určené pro vnitřní i venkovní použití, nabízejí vysoký jas a 120° široké zorné pole a zajišťují tak skvělou viditelnost právě ve výlohách. Displeje jsou mimořádně variabilní a dají se kreativně spojovat a přizpůsobit jakýmkoliv požadavkům na obsah i prostor. Lze tak vytvořit jakkoliv velkou plochu v nespočetně možných tvarech. Transparentní LED displej se řadí mezi TOP novinky digitálních zobrazovačů roku 2023 a k dodání je od listopadu 2022.

LED Poster displej:
All-in-One Design
LED Poster Display je profesionální monitor s vestavěným počítačem integrovaný do vlastního stojanu. Díky magnetickému rámu lze rám sundat a bezproblémově propojit několik LED Poster Displays dohromady.

Digitální LED Poster Display je ideální pro retail, akce, veletrhy, výstavy a je taktéž perfektní volbou do nákupních center, showroomů a na letiště. LED Poster Display je cenově dostupnou variantou, který plně nahrazuje papírový ROLL-UP a svým digitálním obsahem zvyšuje prodej.

Interaktivní řešení s použitím dotykového monitoru a kamery

Pouze digitální obsah na chytrém displeji již nestačí!
Na základě změn v rámci zákaznického chování se stává čím dál důležitější interakce zákazníka s produktem a digitální zážitek. Interaktivita znamená pro retailera zvýšení nákupního košíku díky cross-sell, propojení online a offline prodejních kanálů a zážitek z prodeje pro vaše zákazníky. Navíc budete trendy.

Skvělým příkladem je interaktivní gondola s použitím dotykového monitoru a kamery. Řešení přináší zákazníkovi, mimo zážitku z nakupování, několik výhod. Revolučním řešením je využití umělé inteligence, která například analyzuje současný stav pleti a následně sestaví program péče na míru. Na základě jejich výsledků získá zákazník doporučení vhodných produktů. Další výhodou je obdržení maxima informací o produktech bez nutnosti kontaktování odborného personál – pouhým naskenováním. Retailer tímto interaktivním řešením získává výhodu poskytování kompletních informací bez nutnosti asistence personálu, zvýšení prodeje i vyšší atraktivitu značky oproti konkurenci.

Inovativní produkty HikVision za dostupné ceny a komplexní služby DEX Digi experience

Společnost HikVison je dodavatel kvalitní technologie pro digital signage od profesionálních LCD monitorů, LED řešení i doplňkového sortimentu (kamery, poplachové systémy, aj.) s více než 5700 patenty a působností ve více než 150 zemích. Digitální retailová agentura DEX Digi experience s realizacemi v rámci střední Evropy a spravující více než 1400 zařízení nabízí kompletní portfolio služeb Digital signage integrátora– od návrhu až po dodávku hardware, software, tvorba a nasazení digitálního obsahu a IT helpdesk & servis.
Úzká spolupráce mezi HikVision a DEX tak nabízí svým klientům komplexní služby a pomocí kvalitních produktů tvoří špičková řešení na míru dle potřeb klienta. Aby si klient vše mohl vyzkoušet, nabízíme na začátek nejenom návrh řešení a cenové kalkulace, ale také pilot ZDARMA na vyzkoušení do vaší prodejny.

DEX Digi experience s.r.o.
www.digiexperience.cz
dex@digiexperience.cz
+420 732 904 582

HIKVISION Czech s.r.o.
www.hikvision.com
caidong@hikvision.com
+420 732 638 008