DECO LOCO & Friends: Inspirace podzim 2020

Vysočanský showroom DECO LOCO se ve dnech 16. a 17. 9. proměnil v exkluzivní přednáškovou aulu. Do měkkých křesel, pod originální lustry, přímo k promítacímu plátnu pozvala Diana Turinová se svými přáteli kolegy designéry a architekty. Svět se v roce 2020 točí trochu jinak, než jsme zvyklí, proto se české i světové firmy působící v Česku rozhodly představit nadcházející trendy v tuzemsku, právě v DECO LOCO.

Z dlouhodobé spolupráce může vzniknout profesní přátelství postavené na vzájemném respektu k vlastní tvorbě. Sérii špičkových seminářů zahájila autorka projektu, úspěšná česká designérka, Diana Turinová: „Světové veletrhy letos neproběhly, proto jsme se společně rozhodli jejich místo v našich kalendářích zaplnit unikátním dvoudenním seminářem v našem showroomu Deco Loco. Představíme nové trendy, nové dekory, nová partnerství, nové instalace – máte se na co těšit.“ Za řečnický pult Diana Turinová pozvala specialisty, a zároveň významné partnery showroomu DECO LOCO. Prezentovaly se novinky v segmentu dřevodekoru či povrchové úpravy dřeva, stále oblíbenějšího nadčasového pohledového betonu, či kompletního řešení interiérové a exteriérové zeleně. Novinky z interiérového designu uvedla sama hostitelka.

DECO LOCO showroom vznikl s jediným účelem: vytvořit krásné místo, kde můžete najít inspiraci pro jakékoli realizace pod jednou střechou. Širokou a pestrou nabídku útulného showroomu doplnila řada DECO LOCO collection. Ta představuje výběr zajímavých kousků nábytku a interiérových doplňků. „Skládáme a stále rozšiřujeme kolekci produktů od různých evropských výrobců, které spolu ladí dohromady a navzájem se doplňují. Sázíme na čisté linie, kvalitu zpracování, detaily a udržitelnost,“ upřesňuje Diana Turinová.

V nabídce najdete kvalitní masivní nábytek, čalouněné sedací soupravy, křesla, židle, nábytek pro vybavení kanceláří i stále častějších home office, nebo nová designová svítidla.

BETCORE: Doba betonová.

Společnost Betcore se více než 20 let specializuje na precizní zpracování luxusních dekorativních stěrek v interiérech i exteriérech. Smysl pro perfektní detail značce Betcore vydláždil přímou cestu k aplikaci stěrek i na daleko specifičtějších realizacích, než jsou jen běžné stěny a podlahy v českých interiérech. Pohledový beton je pro všechny generace, nepodléhá totiž aktuálním trendům a v domácnosti nikdy nezestárne. Jde o nadčasovou záležitost, která je trendy v každé době, ať jde o jakkoli rozmanitý odstín či strukturu stěrek. Zvládnutí bezchybného řešení detailů se ukáže u stěrek především v hranách. Odborníci z Betcore jsou proto vyhledávaní pro realizace náročných a velmi členitých povrchů, třeba betonová schodiště, která vyžadují precizní práci při opracování hrany schodu.

FLOWER SERVICE: Zelená s důrazem na design a architekturu.

Flower Service s.r.o. nabízí produkty a služby spojené s kompletním řešením interiérové a exteriérové zeleně pro komerční i soukromé objekty. Její portfolio se rozrůstá opravdu rychle – aktuální novinkou v rámci prodeje či pronájmu je řada designových a zároveň také funkčních květináčů pro udržení dlouhé životnosti zeleně, mechových obrazů nebo také mechových stěn. Oblíbené jsou v poslední době nové systémy vertikálních zelených zahrad, které umožňují vysokou variabilitu realizací interiérových i exteriérových stěn různých velikostí a tvarů. Jsou jimi například – Zelené paravány nebo Smart Walls, ty se objevují čím dál více v otevřených prostorech a jsou moderním řešením pro oddělování společenských prostor.

KRONOSPAN: Světový lídr ve výrobě desek na bázi dřeva představuje Trendy 20/21.

Jedna ze světových špiček v oblasti výroby desek na bázi dřeva pro nábytkářský průmysl a stavebnictví. Společnost Kronospan se už několik let významně podílí na zlepšování kvality bydlení, a proto jsou Trendy 20/21 opět velkolepé. Charakterizují propojení všeho, co do sebe zapadá a je v duchu umění a modernizace. Výjimečnost nové kolekce je v dekorech pracovních desek, které imitují povrch mramoru s replikami přírodních prasklin či využívají elegantní matné struktury s jemným hedvábným povrchem a decentními glittry. Kronospan na zářijovém semináři v DECO LOCO, představil novinky nejen v laminovaných a pracovních deskách, ale také v rámci stylové řady Slim Line, jenž je tvořena ze speciálních kompaktních desek, které v sobě propojují štíhlost, vysokou odolnost a moderní design. Desky Slim Line jsou stylovou součástí inovativních kuchyní, nadčasových koupelen nebo kreativních kanceláří.

LUSITO: Hravost spojuje.

Lusito je ztělesněním hraní a hravosti. Diana Turinová navrhuje a realizuje dětské pokojíčky tak, aby byly nejen barevné, zábavné a kreativní, ale zároveň bezpečné a praktické. Značka Lusito vyrábí na zakázku nábytek (i ten rostoucí), čalouněné sedáky, svítidla, hravé doplňky pro nejmenší děti i pro teenagery, kteří chtějí mít stylový a moderní pokoj pro studium i zábavu. Lusito znamená komplexní řešení prostoru, od prvního návrhu pro kouzelnou realizaci. Dianě nikdy nedochází inspirace, proto se vždycky můžete těšit na nový originální svět, který bude patřit právě vašim nejmenším – spokojené budou nejen děti, ale i rodiče!

www.betcore.cz

www.flowerservice.cz

www.mojekrono.cz

www.lusito.cz

Designový showroom DECO LOCO je inspirativním místem, kde si vytvoříte domov snů a najdete výjimečné interiérové doplňky pro vytvoření vašich dokonalých zákoutí.