Dárkové inspirace pro vaše obchodní partnery a zaměstnance

Blíží se konec roku, kdy jistě budeme chtít poděkovat svým klientům, obchodním partnerům či zaměstnancům, že tu s námi v této těžké době byli. Firemní dárek by měl v sobě nést základní aspekty, jako je kvalita, užitečnost a českost. Dalšími nadstavbovými parametry jsou potom dárek na míru nebo darovaný zážitek. A to všechno dohromady Vám může nabídnout společnost MANUFAKTURA ve svých dárkových balíčcích.

Český firemní dárek 

Manufaktura vyvíjí a vyrábí ve vlastní výrobě v areálu bývalého cukrovaru v pražských Čakovicích. Nabízí českou kosmetiku inspirovanou českou tradicí, historií a přírodou, spolupracuje především s českými dodavateli. 

Kromě lokální výroby je založená i na lokálních ingrediencích. V recepturách produktů najdete české pivo, víno, karlovarskou vřídelní sůl, byliny a ovoce typické pro české zahrady a louky. Část sortimentu tvoří i doplňky pro domácí lázně, které pocházející převážně z Čech: čaje a svíčky z jižní Moravy, sirupy z Jizerských hor, porcelánové nádobí z Dubí, kartáčky z Pelhřimova, dárkové krabice z Přerova, atd…

V souladu s uvedenou filozofií vznikají nápadité, originální a voňavé dárky. Není problém tak potěšit muže i ženy všech věkových kategorií i pracovního zařazení, vysoce postavené manažery nebo významné obchodní partnery.

Limitovanými edicemi vždy překvapíte

Pravidelně dvakrát do roka, zpravidla začátkem dubna pro jarně-letní období a následně v září pro podzimně-zimní měsíce, představuje Manufaktura novou limitovanou edici. 

Novinka: Dárková sada Limitovaná edice ŠÍPEK 

Překvapte novinkou – balíčkem z aktuální limitované edice, která zahřeje na těle i na duši. V krásné dárkové krabičce se ukrývá výběr tradičně nejoblíbenějších produktů. Dokonalá kombinace vonného sprchového gelu, pečujícího krému a lahodného poctivého sirupu je perfektním dárkem s okouzlující sametovou vůní s tóny červených plodů. 

Dárky na poslední chvíli

Díky skladovým zásobám hotových balíčků dokáže Manufaktura rychle reagovat na Vaši objednávku. Rychlým řešením jsou také dárkové vouchery na nákupy v prodejnách, ale i vouchery do zážitkové laboratoře Manufaktura Experience.

Víc než jen dodávka firemních dárků

Manufaktura dokáže zajistit i personifikované balíčky „na míru“. S dostatečným časovým předstihem lze vymyslet unikátní složení balíčku i dárkové balení. Sety je navíc možné vylepšit speciální visačkou, komplimentkou, kartičkou s logem firmy nebo poděkováním. Součástí služby jsou také odborné konzultace výběru dárku pro zaručenou radost obdarovaného.

Darujte zážitek!

Unikátní je možnost „dárku pro klienta formou poskytnutí zážitku – v zážitkové laboratoři „Manufaktura Experience“ Jde o unikátní koncept kreativních kosmetických workshopů v historickém centru Prahy. Prostorje zároveň dokonalým místem pro firemní teambuilding, brandové prezentace či menší společenské akce.

www.manufaktura.cz