CUP&CINO – garance skvělé kávy, lepší podnikání

Společnost Omega CZ spol. s r.o. je od svého vzniku, v roce 1991, 100% privátní společnost nabízející kvalitní služby v oblasti dodávek strojů, zařízení, surovin a kompletního servisu pro pekárenské a cukrářské provozy. Její portfolio dodávek do interiérů prodejen a služeb je opravdu široké, a díky zařizování interiérů cukráren a pekáren, se dostali k dodavateli, který nabízí nejen kávu nebo nejen kávovary, ale obojí. A tak slovo dalo slovo a Omega CZ získala exklusivní zastoupení německé firmy CUP&CINO, která má už 30 let vlastní pražírnu kávy a vyrábí zároveň nejmodernější kávovary.

Původně firma CUP&CINO prodávala kávovary, ale pak zjistila, že je ekonomicky lepší pronájem a servis nájemci, co do dodávek kávy, čištění a servisu při poruchách. Vymyslela funkčně prvotřídní kávovar na plnohodnotnou espresso – kávu a přitom designově krásný.

Kávovar využívá výhodu automatického stroje pro mletí a stlačení kávy a pákového stroje pro přípravu espressa. Odpadají náročné školení pro baristy a současně je zajištěna konstantní kvalita kávy i našlehaného mléka. Hybridní profesionální kávovar, který vyrábí kávu jako od baristy pouhým stisknutím tlačítka, si můžete pronajmout. S ním získáte řešení kávy včetně kompletního technického servisu pro případ nouze a poradenství s know-how. Odpadá s ním také časově náročné čištění.

Z důvodu jednoduchosti je postaven na systému Plug&Play, kdy jednotlivé komponenty se dají jednoduše vycvaknout a vyměnit. Kávovar může být díky této svojí modulární konstrukci opraven stejně rychle jako závodní vůz při zastávce v boxu depa.

CUP&CINO
garance skvělé kávy, lepší podnikání

Kávovar CUP&CINO ve vaší firmě, restauraci, čerpací stanici, sortovním klubu a podobně je více než jen zařízení, které kávu připraví. Je skutečnou motivací zaměstnanců a otevírá dveře novým zákazníkům. Zákazník je pro vás důležitý, a proto mu podáte pouze tu nejlepší kávu. V gastropodnicích prodej pomocí trendových nápojů CUP & CINO trvale roste a generujte nové zákazníky. Jediným stiskem tlačítka dokáže připravit vynikající espressa, speciální kávové nápoje, latte art, konzistentní mléčnou pěnu i vodu na čaj různé teploty přesně na určitý typ čaje. Koncept zápůjčky kávovarů CUP&CINO je na principu již naprogramovaného kávovaru dle potřeb nájemce, spolu se šálky, kávou a marketingovou podporou. Velikou výhodou pro nájemce je to, že se nemusí zavazovat k žádnému odběru kávy, ale díky internetovému připojení vždy na konci měsíce se vzdáleně firma Omega podívá na jeho spotřebu a pošle další odpovídající množství kávy. Uživatel pronajatého kávovaru platí prostě pouze za spotřebované porce kávy. To je také výhoda například pro kanceláře typu open space, protože například v době dovolených káva nestárne.

Servis a neustálý upgrade

„Také děláme klientům, kteří mají od nás zapůjčený kávovar CUP&CINO neustálý upgrade. Jsme připojeni přes internet, a když přijde nový trend, hned ho aplikujeme u klientů,“ uvádí majitel OMEGA CZ – Mgr. Igor Macášek. „Díky trvalému připojení na internet je nejen upgradován software kávovaru, ale i aktualizovány a doplňovány receptury. Prostřednictvím telemetrie kontrolujeme také technický stav daného stroje. Oddiagnostikujeme problém ještě dříve než nastane. Snižuje se tím doba nefunkčnosti stroje. Technik prostě přijede a modul vymění. Tato služba je v ceně pronájmu.“

Dokonalý zážitek z kavárny na 2 m2

Designové linie CUP&CINO jsou opravdu atraktivní a nabízejí pravou atmosféru „útulné kavárny“. Od malých štíhlých modulů pro maloobchod, pekárny či čerpací stanice existují moduly až po velké, evokující atmosféru útulné kavárny. Celý modul je nasvícený a samotný kávovar také lehce svítí. Rám modulu lze vyrobit i v korporátních barvách, může být opatřený logem či třeba digitálním nosičem. Samotný kávovar je ideální kombinací pákového stroje a automatu. Káva z CUP&CINO je vždy jako káva od profesionálního baristy.

www.omega-barista.com