CITROËN ORIGINS

CITROËN ORIGINS, nevídané muzeum, kde se můžete (znovu) seznámit s legendárními modely značky.

Citroën v České republice spouští nové webové stránky Citroën Origins, věnované historickému odkazu značky, které nabízejí zcela nové zážitky a možnosti, jak se seznámit s jejími legendárními modely: pohledy 360°, specifické zvuky (motor, klakson atd), dobové brožury, historky atd. Toto opravdové virtuální muzeum je dostupné na všech nosičích (počítače, tablety a mobilní telefony).

Vozy značky Citroën vždy dokázaly ovlivnit svou dobu: od Typu A po Traction Avant, od „kachny“ 2 CV po Ami 6, od GS po XM, od Xsary Picasso po Novou C3. Toto výjimečné historické dědictví, které máme všichni v paměti, se dnes zcela nevídaným způsobem představuje na stránkách Citroën Origins.

Citroën Origins je virtuální muzeum, v němž se můžete seznámit nebo si oživit legendární vozy Citroën od roku 1919 po současnost: sériové modely, ale také závodní vozy a dokonce i koncepční modely. Můžete usednout do kabiny vozu ZX Rallye Raid, zaposlouchat se do specifického zvuku motoru vozu 2 CV nebo se začíst do brožury věnované vozu Méhari – to vše na vás na stránkách Citroën Origins čeká. 

Více na www.citroenorigins.cz

Zdroj : Citroën