Český Krumlov město, kde příběhy začínají

Křivolaké uličky, romantická zákoutí a unikátní komplex měšťanských domů s impozantní dominantou zámku nad meandrem Vltavy – to je Český Krumlov. Pojďte společně s námi objevit město, kde příběhy začínají.

Hlavní dominantou Českého Krumlova je samozřejmě hrad a zámek, ale my Vás zveme do Hradního muzea, tzv. Hrádku, který je nejstarší částí zámeckého areálu. Zajímavý příběh začátku fotografování Vám představí unikátní expozice v secesní budově Fotoateliéru Seidel. Už jste slyšeli o nedávno rekonstruovaných Klášterech? Ty vám nabídnou rozhodně velký objevitelský zážitek.

A proč jsme pro Vás vybrali právě tato místa? Všechna je totiž možné navštívit i v zimě a zároveň jsou součástí tzv. Krumlovské karty.

HOTEL OLDINN MÍSTO, KDE PŘÍBĚHY ZAČÍNAJÍ

Hlavním místem, kde příběhy začínají, je bezesporu HOTEL OLDINN. Nedávná rozsáhlá renovace dodala hotelu moderní ráz, ale zároveň byl zachován genius loci všech tří budov v samém centru města na náměstí Svornosti, jejichž historie sahá více než 600 let do minulosti.

Hotel nabízí pokoje v nadčasovém stylu s velkým smyslem pro detail
respektujícím charakter památky
Photographer: Libor Svacek; E- mail: box@fotosvacek.cz;

 

Hotel nabízí mnoho rozličných pobytových balíčků, ale my bychom Vám rádi představili jeden z nejoblíbenějších, BALÍČEK – OBJEVOVÁNÍ ČESKÉHO KRUMLOVA. Ubytování je zde nabízeno hned v několika možných kategoriích pokojů. Vybírat můžete z pokojů kategorie Classic, přes komfortnější pokoje Deluxe až po velmi prostorný apartmán Suite Deluxe. Samozřejmostí je také bohatá bufetová snídaně v hotelové restauraci. Díky této nabídce získáte oblíbenou a již dříve zmíněnou Krumlovskou kartu – vstupenku do pěti neopakovatelných míst Českého Krumlova. Při příjezdu do hotelu obdržíte také mapu města a aktuální tipy, co se právě v městě děje tak, aby Vám v objevování už nic nebránilo.

Již jste se někdy projeli na opravdovém voru? Právě v Českém Krumlově si přesně toto můžete vyzkoušet. Součástí balíčku je totiž také neopakovatelná vyhlídková plavba centrem Českého Krumlova na ikonických plavidlech – vorech s romantickou atmosférou.

Spoustu dalších tipů na objevování Českého Krumlova najdete na www.ckrumlov.info

Hotel OLDINN pak objevíte na www.hoteloldinn.cz.