České delikatesy ve stylu – ČESKÉ BEDÝNKY … od roku 2014

„Společně s Vámi připravíme na míru chutný a originální dárek, který vykouzlí úsměvy a bude i sloužit řadu let!. Podpoříme poctivé regionální výrobce z České republiky. Pomůžeme podpořit naše plodiny a pracovité lidi z malé země v srdci Evropy,“
tak si stanovila svoji vizi zakladatelka společnosti České bedýnky s.r.o. – Eva Urbanová.

V dobách svého působení ve farmacii poslouchala Eva Urbanová příběhy o životních zastaveních, trápení o kvalitě jídla a vzpomínání na kvalitu za časů babiček… Čemu můžeme dneska věřit? Kdo Vám podepíše kvalitu? Krásné reklamní letáky lákají na akce, ale jsou to často dovozové lahůdky, atd. Dětství měla možnost strávit v kouzelných Železných horách, na což dodnes ráda vzpomíná, a to všechno ji ovlivnilo a přivedlo k myšlence vytvořit originální dárky ve stylu zdravých delikates.

Společnosti České bedýnky s.r.o. fungují v srdci České republiky v Pardubicích již roku 2014. Snoubí v sobě krásu poctivého českého výrobku, který vzniká v rukou šikovných truhlářů. Každá bedýnka je originál a voní po našem smrkovém a borovicovém lese. Rozhoduje i nejmenší detail, a proto jednotlivé kroky při výrobě nejsou ani v nejmenším šizeny. Vše do sebe zapadá a je vizitkou firmy. Vznikají pro obchodní partnery a rodiny velmi reprezentativní a osobní kolekce.

„Naší prioritou je vždy Vaše spokojenost. Nešetříme ani na zdobení bedýnek, používáme tradiční atlasové mašle z východních Čech, jejichž výroba sahá až do konce 19.století,“ vysvětluje Eva Urbanová. „ Snažíme se o ladění kolekce do Vašich odstínů firemních barev, což nás velmi odlišuje od ostatních dárkových košů. Limitované edice lahůdek a i velikostí bedýnek na přání pro Vás nás nasměrovala na zakázkovou výrobu na míru.“

České bedýnky úspěšně navázaly spolupráci i s výrobnou pián Petrof v Hradci Králové. Efektivně spotřebovávají odřezky, tzv. rezonanční smrk nejvyšší kvality, a vznikají ekologické nejmenší velikosti bedýnky tzv. do kapsy, vhodné i na pracovní cesty letadlem, protože jejich obsah plní lahůdkami do objemu 100ml.

„Některé kolekce jsou pro nás všechny opravdu nezapomenutelné,“ vzpomíná Eva Urbanová. „Vypalujeme do bedýnek v různých jazycích věnování, firemní loga, citáty i motta. Byli jsme s týmem překvapeni, jak vkusně vypadal od laseru i portrét paní Marie Montessori. Laser si poradí opravdu téměř se vším. Baví nás kombinovat do bedýnky pokaždé jiné složení delikates na přání zákazníka. Vznikají tisíce podob bedýnek, které odcházely za téměř sedm let do celého světa. Pokud cestují do zahraničí, vkládáme i překlady složení bedýnek“.

Velikou předností Českých bedýnek je, že náplní jsou české plodiny v trvanlivých a teplotně stabilních lahůdkách. Najdete v nich delikátní paštiky z Čech i Moravy, jablečný štrůdl v podobě raw krekrů z jablíčka, skořice a vlašských ořechů a semínek. Skladem mají i fantastický český šípek z Českého ráje, nebo i velmi vzácné černé třesně, které rostou speciálně na Šumavě. Je to stará a vzácná odrůda křupek a jejich chuť v marmeládě je naprosto famózní. Rozhodně stojí za zmínku i švestkové pálivé chutney k masu nebo jemná hořčice či tradiční karamel z Českého Krumlova, atp.

„Prostě každý kout naší země má své skvosty a nás baví je pro Vás stále objevovat,“ říká zakladatelka firmy. „ Jsme jediní z dárkových bedýnek a košů na českém trhu, kteří se vydávají osobně za každým výrobcem. Ochutnáváme pro Vás a ladíme i limitované edice delikates. Chceme pro Vás dárek, který má za sebou příběh a hrdě reprezentuje malou zemi v srdci Evropy a chuť Česka. Již nemusíme podporovat obří uhlíkovou stopu a vozit dobroty z dalekých zemí. Máme zde být na co pyšní a my věříme, že společná cesta podpory úžasných a tradičních plodin má smysl! Nejen pro nás nyní, ale i pro další generace.“

Chcete darovat kvalitní České bedýnky, podpořit naše poctivé výrobce, stačí málo, napište na www.ceskebedynky.cz a dostanete aktuální nabídku! Bedýnky jsou zasílány do firem či do Vašich domovů.