Brands & Stories slaví 15 let na trhu.

CATCHES – More Fashion that CATCHES you

Komplexní zážitek pro zákazníka – spojení módy, trendů, značek, kvality a zákaznického servisu. To je každodenním mottem a inspirací nového multibrandového konceptu obchodů CATCHES.

Catches je novým hráčem na poli módy v České republice a Německu. Společnost Retail Fashion s.r.o. již od roku 2005 zastupovala a provozovala obchody značky Esprit v ČR. Tato značka se rozhodla opustit Českou republiku a společnost se nyní vydává novým směrem a nabízí českým zákazníkům nové značky, nové styly, nové kolekce a inspiraci.
Snahou obchodů CATCHES je, aby každý zákazník, od mladých slečen po zralé ženy a muže, zde našel to, co hledá. Proto byly pečlivě vybírány značky, které nabídnou co nejširší a nejkvalitnější sortiment, a to vše na jednom místě.

Multibrandové obchody Catches v Praze a Brně nabízejí až pět světově uznávaných značek, a to pro pány značku Jack&Jones, pro dámy pak značky jako Street One, OPUS, Vero Moda a ONLY.
Cílem CATCHES je zaujmout a oslovit každého zákazníka, ať už podle věku, stylu nebo preference. Každá ze značek má svůj vlastní charakter a styl, stejně jako každý ze zákazníků. CATCHES zaručuje široký výběr kolekcí, barev, střihů, motivů a cenových relací, aby si každý mohl vybrat přesně to, co mu sedí a co ho baví.

Světoznámé módní značky

Společnost Retail Fashion si uvědomuje, že výběr módních značek je klíčem k úspěchu. Do multibrandového konceptu obchodů Catches vybírala jednotlivé značky na základě svých dvacetiletých zkušeností a zejména dle nastavených firemních hodnot, jako jsou: trend, kvalita, udržitelnost a cena. Vznikl tak rozmanitý mix, který ale dává zákazníkům jasný vzkaz, že je tu pro všechny. Vedle světoznámých značek dánské oděvní společnosti Bestseller, mezi které patří Jack&Jones, Vero Moda a ONLY, jsou v nabídce neméně známé německé oděvní značky – Street One a OPUS. Značka OPUS je v České republice vůbec poprvé a společnost je hrdá na to, že ji může svým zákazníkům blíže představit a prezentovat. Poselství značky OPUS je totiž velmi inspirativní a jedinečné, stejně jako jejich kolekce a kvalita produktů.

Zákazník na prvním místě

CATCHES se zaměřuje na kvalitu, osobitost produktů a zároveň jedinečnost každého zákazníka. V obchodech CATCHES si vybere opravdu každý, k čemuž napomáhá aktuální složení jednotlivých značek. Osloví jak dámskou, tak pánskou klientelu napříč věkem i stylem. Zákazník si tak může vybrat z velké škály kolekcí, barev, střihů, motivů, materiálů, ale také ceny. Může vybírat z více značek, kombinovat je, anebo si vybrat tu svou, které zůstane věrný. To vše mu otevírá nabídka pod brandem CATCHES.

Zákaznický servis

CATCHES nezapomíná ani na kvalitní zákaznický servis, který je základem každého dne, firemní hodnotou a následným úspěchem. Zakládá si na kvalitním a aktivním prodeji, vyškolených prodejních asistentkách, které jsou zákazníkům k dispozici, umí poradit, inspirovat, kombinovat jednotlivé módní kousky a zpříjemnit zákazníkovi zážitek z nákupu. V prostředí moderních prodejen je zákazník ochotně proveden celým nákupním procesem a obsluha je mu vždy osobně k ruce, aby odcházel spokojen a inspirován.

Kvalita zboží

Móda rovná se pro CATCHES nejen trend, ale také kvalita a udržitelnost, což je v dnešní době velice důležitá součást úspěšného podnikání a oboustranné spokojenosti jak prodejce, tak zákazníka. Zavazuje se k udržitelnosti a etice tím, že podporuje značky, které kladou důraz na ekologickou výrobu a sociální odpovědnost. Ze zkušeností ví, že kvalita zboží je základem dlouhodobého vztahu se zákazníky. Proto se snaží nabízet pouze ty nejlepší produkty, které splňují i zákazníkovy vysoké standardy.
Přijďte a objevte svět módy, který vás nejen oslní, ale také nadchne svou rozmanitostí a kreativitou! CATCHES se těší na setkání s Vámi a na společné objevování módy a stylu v novém multibrandovém obchodě!

Catches: Tam, kde móda začíná

Praha Arkády Pankrác, Praha Palladium, Praha Národní (pěší zóna), Praha Atrium Flóra, Praha Galerie Harfa, Praha Westfield Chodov, Brno Olympia