Canon na veletrhu Reklama Polygraf představí flatbed novinku

Největším lákadlem společnosti Canon na letošním veletrhu Reklama Polygraf bude unikátní novinka, UV flatbed tiskárna Océ Arizona řady 1300. Nový model se skvěle hodí pro výrobce reklamní grafiky a cedulí se středním objemem produkce, kteří chtějí zvýšit efektivitu výroby a zvládnout neustále rostoucí nároky zákazníků na nové a rozmanitější aplikace.

Inovativní tiskárny řady Arizona 1300 jsou prvními flatbed tiskárnami společnosti Océ, které využívají vytvrzování výtisků diodami LED, aby maximalizovaly dobu produktivního provozu.

Nová řada současně uvádí na trh software Océ Arizona Xpert, inovativní systém zjednodušující a automatizující složité úlohy včetně vícevrstvých a oboustranných aplikací, takže tiskové soubory jsou připraveny téměř okamžitě. Intuitivní software ukládá soubory připravené k tisku a umožňuje, aby další podobné úlohy zákazníka byly v budoucnu připraveny jednodušeji a rychleji, čímž podporuje dlouhodobě efektivní produkci.

Jedná se také o první flatbed tiskárny Canon, které jsou vybaveny službou Océ Remote Service zaručující maximální provozuschopnost a neustálou technickou podporu. Tento nástroj umožňuje zákazníkům lépe sledovat spotřebu inkoustů a objemy tisku, a dává prostor pro získání na míru šité servisní smlouvy odpovídající individuálním potřebám a požadavkům.

Chybět nebude ani v loňském roce představená 64palcová tiskárna Océ Colorado 1640. Je to první zástupce řady roll-to-roll tiskáren využívajících inovativní technologii Canon UVgel. Ta nabízí zákazníkům nejen univerzálnost aplikací ale díky vyspělému technickému řešení i vysokou produktivitu, pokročilou automatizaci a průmyslový design.

I další stroje, které budou k vidění na stánku společnosti Canon, nabízí široké využití v oblasti dekorativního a průmyslového tisku. UV flatbed tiskárna Océ Arizona v kombinaci se stolovým řezacím plotrem Kongsberg X24 nabízí vysokou kvalitu tisku a spolehlivou produktivitu bez kompromisů. Na tomto řešení bude předváděna ukázka reálného použití u zákazníků a optimalizace workflow s možnostmi pokročilé automatizace výroby pro široké spektrum materiálů. Velkoformátové tiskárny Canon imagePROGRAF PRO-6000 a Canon imagePROGRAF TM-205 předvedou produkci špičkových fotografií a uměleckých tisků, voděodolných POS materiálů či plakátů. Digitální produkční tisk zastoupí multifunkční tiskárna Canon imagePRESS C750 kombinující kvalitní tisk a vynikající výkon v menším, ale robustním provedení.

Společnost Canon se představí na veletrhu Reklama Polygraf 2019 ve dnech 9. – 11. dubna 2019 na adrese PVA EXPO PRAHA hala 4, stánek 4B06.