BOOKQUET Výjimečný hotel pro výjimečné chvíle

Královské apartmá s úchvatným výhledem na Pražský hrad

Vstupujete do říše divů! Na stolech prapodivné pokrmy, dorty ve tvaru klobouků a květin, popíjejí se rozličné druhy čaje. Cítíte se jako Alenka v říši divů.
Anebo – lesk a půvab, dekorace ve stylu art deco. Ocitli jste se v éře Velkého Gatsbyho. Martini, Gin Fizz a šampaňské tečou proudem. Servírují se elegantní pokrmy; je libo krevetový koktejl, uzeného lososa nebo hovězí carpaccio? Vítejte v dobách největšího flámu v dějinách USA!
I tak může vypadat váš letošní vánoční večírek, rozhodnete-li se ho uspořádat v butikovém Hotelu Leonardo, jen pár kroků od Karlova mostu.

Historická budova z 15. století s neopakovatelným geniem loci

Při koncipování témat vánočních party se hotel nechal inspirovat slavnými díly světové literatury. Spojení s ní je pro Hotel Leonardo, který se příští rok dočká finální fáze rekonstrukce, kompletního rebrandingu a přejmenování na Hotel BOOKQUET, příznačné. Jak nový název hotelu napovídá (vznikl spojením anglických slov BOOK/kniha a BOUQUET/kytice), na knihy a květiny tu narazíte na každém kroku. V motivech dekorací, vybavení, ale právě i v tématech eventů nebo nabídce občerstvení.

Okouzlující patio se zimní zahradou

A protože nejen vánoční, ale všechny vaše akce v Leonardu si zaslouží originalitu a zvláštní péči, můžete hostům dopřát ojedinělý zážitek během celého roku. Například tematické snídaně. Pozvěte obchodní partnery či zaměstnance na výtečnou snídani plnou francouzských či italských lahůdek, aranžovanou v oblíbeném Barbie stylu, nebo laděnou na téma čokolády. Na své si však přijdou i vyznavači zdravé stravy. Během konferencí si zase můžete vybrat z nabídky kávových přestávek, inspirovaných citáty známých autorů a osobností.

Moderně zrekonstruované konferenční salónky

Inspirativní prostory Hotelu Leonardo, respektive Hotelu BOOKQUET, pro vás zkrátka budou tím pravým místem, ať už půjde o obchodní schůzku, firemní prezentaci, tiskovou konferenci, výstavu či romantickou svatební hostinu. Tvůrčí atmosféru, lahodné občerstvení, nápadité pojetí, ale i jedinečnou péči o hosty, to vše tu najdete pro vaše výjimečné chvíle.

Prvotřídní catering

Hotel Leonardo
Karoliny Světlé 27, 110 00 Praha 1,
E: events@janhotels.cz
T: 266 133 717
www.hotelleonardo.cz