(bez) obalu o obalu

Jeden z předních tuzemských výrobců obalů v oblasti potahované kartonáže uspořádal v polovině června zajímavou akci pro své potenciální zákazníky.

Motto a slogan celé akce (bez) obalu o obalu přilákaly téměř dvě desítky pozvaných hostů, jež si v netradičním prostředí Smíchovské náplavky vyslechly zajímavou téměř tříhodinovou přednášku z oblasti moderních trendů v Packagingu.

Celou akci moderoval jednatel společnosti Achilles CZ s.r.o. Jiří Šonka, který vedle zajímavého povídání s sebou přivezl velmi bohatou přehlídku ukázek z dosavadní výroby této firmy a současně i návrhy na konstrukční a materiálová řešení budoucích produktů v soudobém a moderním duchu tzv. ECO-GREEN linie. Jedno z mnoha řešení, které návštěvníci mohli na místě vidět, byla mj. i budoucí realizace adventního kalendáře pro závěr tohoto roku a jiná aplikovaná řešení především z nezušlechtěných potahových materiálů.

Akce (bez) obalu o obalu dne 13. 6. 2023 byla akcí startující a do konce roku chce Achilles CZ s.r.o. tento druh společných setkání se zákazníky realizovat ještě třikrát.

Partneři projektu jsou Brands&Stories a IGEPA CZ s.r.o.