Beyond Brave

Cílem eventu je, že má být jedinečný, nezapomenutelný a naplnit businessová očekávání. Je ale možné jít za hranice zajetého a nebát se je překročit. Kreativní a eventová agentura New Wave, butiková agentura s fokusem na kvalitu a unikátnost, tyto výzvy přijímá.

Zrodila se v roce 2008 a přes všechny krize prošla velkou proměnou, aby se etablovala na trhu jako strategická agentura orientovaná na B2B a B2E projekty. Specializuje se na V.I.P. akce pro klíčové zákazníky svých klientů a rozvíjení vztahů na poli interní komunikace s jejich zaměstnanci. Má ráda složitá zadání a snaží se pro klienty pokaždé vytvořit něco neobvyklého bez vykrádání vlastních nápadů.
„Nebojíme se pracovat s přesahem a klademe na sebe i své dodavatele vysoké nároky. Pro klienty vždy kreativně tvoříme event nad rámec standardů. K tomu potřebujeme jejich vlastní odvahu a nekonvenční nadhled. Nejsme továrnou na eventy, ale máme hodně unikátní a strategický přístup s velkým důrazem na detaily a technologie. Každého klienta, jeho cílového zákazníka a obchodní zaměření se snažíme vždy nejprve podrobně navnímat, abychom poskytli ideální řešení na míru jeho zadání. Těší nás pak jeho pozitivní zpětná vazba, splněné očekávané výsledky a i to, jak naši práci hodnotí.“… spoluzakladatelka New Wave Monika Kunášková.

www.new-wave.cz