AVEX systems – VÁŠ PARTNER PRO FRANCHISING

Chcete se stát samostatnými podnikateli a nevíte, jak na to? Chcete podnikat pod známou mezinárodně působící a praxí prověřenou značkou? Využijte mimořádnou nabídku franchisových systémů, které vstupují na český a slovenský trh a hledají zde prostřednictvím společnosti AVEX systems své nové partnery. Více informací najdete i na webových stránkách: www.avexsystem.cz – Katalog franchis.

ZÁJEM O FRANCHISING V ČESKÉ REPUBLICE STÁLE STOUPÁ, A TO I V DOBĚ PANDEMIE COVOD 19! PŘEDEVŠÍM MANAŽEŘI RŮZNÝCH FIREM, ABSOLVENTI VYSOKÝCH ŠKOL, STÁTNÍ ZAMĚSTNANCI A PODNIKATELÉ HLEDAJÍ JIŽ NYNÍ NOVÉ MOŽNOSTI PODNIKÁNÍ PRO OBDOBÍ, AŽ KORONAKRIZE ODEZNÍ. VŠICHNI DOUFAJÍ A OČEKÁVAJÍ, ŽE BY TO MOHLO BÝT JIŽ NA PODZIM 2021.

„Důvody, proč zájem o franchising z roku na rok stoupá, jsou kromě jiných například následující: Tato metoda podnikání nabízí mnoho výhod především pro malé a středně velké podnikatele, bezpečnější podnikání a relativně vysokou rentabilitu vlastního vloženého kapitálu. Jako franchisant – franchisový příjemce silného mezinárodně působícího řetězce zůstává podnikatel právně a finančně samostatným a má přitom možnost využívat veškerých výhod, jaké mají jen velké a většinou nadnárodní společnosti. Důkazem zvýšeného zájmu o tuto perspektivní formu podnikání je i rostoucí počet franchisových systémů na českém a slovenském trhu,“ dodává Ing. Tulpa ze společnosti AVEX systems.
Zde jsou příklady franchisových systémů, které mají aktuálně zájem o vstup na český a slovenský trh a pro které hledá AVEX systems nové master-franchisové nebo franchisové partnery:
BYKALENDER, Dánsko – Unikátní franchisový koncept s nabídkou adventních kalendářů s minimálními investicemi a zajímavými výnosy. Koncept je vhodný zejména pro města s více než 20.000 obyvateli.
CRYOSIZER, Německo – nabízí speciální metodu známou i jako kryoterapie pro snížení tělesné váhy osob, vzestup výkonnosti sportovců, snížení pocitu bolesti a celkového zlepšení psychického stavu.
KALDI, Holandsko – největší síť kaváren na holandském trhu s vysoce kvalitní nabídkou kávy a 50 druhy čaje. Všechny hosty uchvátí unikátní design a interiér těchto kaváren.
M ROOM, Finsko – největší franchisová síť tzv. Barber Shops – pánského holičství v Evropě. Péče o vlasy, vousy, pleť a osobní styl mužů s použitím vlastních vysoce kvalitních produktů.
Mr. KEBAB, Slovensko – moderní fast food s kvalitní nabídkou jídel a nápojů. Atraktivní franchisový koncept s rychlou návratností investic srovnatelný s lídry v oblasti fast foodu na českém trhu!
NAU!, Itálie – největší síť prodejen s módními, kvalitními a cenově výhodnými optickými i slunečními brýlemi pro všechny cílové skupiny zákazníků v atraktivním italském stylu.
Rahmqvist, Švédsko – koncept zaměřený na vše, co souvisí s pracovním prostředím, kancelářskými potřebami a jejich efektivním využitím. Výrobky a nápady slouží stovkám firem v celé Evropě!
TIROLER, Rakousko – nabídka tyrolských lahůdek na farmářských trzích, ve stáncích v nákupních centrech, v kamenných obchodech a na e-shopu. Speciality vysoké kvality bez konkurence na čs. trhu.

Podrobnější prezentace těchto a dalších franchisových systémů najdete na webu: www.avexsystems.cz – Katalog franchis nebo kontaktujte:
Ing. Aleš Tulpa
E-mail: ales.tulpa@avexsystems.eu
Mobil: +420 724 007 505