Artemis One: zjednodušte si správu digitálního obsahu

Dostaňte správu digitálního obsahu pod kontrolu podobně jako Fruitisimo, Pizzerie Amici či řada dalších

Softwarové řešení Artemis One, určené primárně pro displeje značky Philips, má jeden hlavní úkol. Pomůže vám ve správě digitálního obsahu. A to jednoduše a na dálku. Tento softwarový nástroj vám pomocí Digital Signage technologie usnadní komunikaci se zákazníky nebo zaměstnanci. Primárně zajišťuje centrální správu obrazovek a vašeho digitálního obsahu. Software lze využít i pro displeje od jiných výrobců. Pokud vám to nestačí, systém je navíc jednoduchý na správu a uživatelsky přívětivý. Artemis One můžete do vašeho podnikání implementovat buď samostatně, nebo jako komplexní řešení přímo pro vás. Celé řešení je navíc dostupné za velmi příznivou cenu.
„Při návrhu komplexního řešení zobrazování se řídíme především požadavky a potřebami našich zákazníků. Celý systém pak může být pro každého zákazníka přizpůsoben na míru s ohledem na jeho potřeby,“ uvedl Milan Krejzlík, zástupce Philips Professional Display Solutions.

Co vlastně Artemis One umí

Jednou z užitečných funkcí je možnost nahrání a přehrání digitálního obsahu. Software poskytuje širokou podporu mediálních souborů. Díky tomu může být váš obsah přehrán do zvolených displejů v čase a místě, které si zvolíte. Správce může pomocí softwaru Artemis One řešit kromě provozu a organizace zobrazovaného obsahu i technické parametry. Lze tak na dálku nastavit například jas, kontrast, barvy, hlasitost apod. Navíc má pracovník možnost téměř okamžitě měnit obsah. Například podle akčních produktů. Rovněž může plánovat zobrazovaný obsah dopředu.
Další velkou výhodou je, že řízení zobrazovačů je skutečně jednoduché a je možné jej provádět z jedné ovládací konzole. Všechna potřebná data máte k dispozici na pár kliků.
V čem je Artemis One unikátní, je bezpochyby možnost vidět fotografie přímo z umístění zobrazovače. Správce systému má tedy vždy přehled, o kterou plochu se jedná a při jaké teplotě operuje. Užitečné jsou indikátory. Pokud funguje plocha správně, svítí zelená. Jakmile se něco pokazí, okamžitě pracovník vidí červenou a může začít problém řešit.
Velkou výhodou je také možnost definovat konfigurační soubory. Ty obsahují jednoduché možnosti nastavování celých skupin obrazovek. V takovém případě se požadované parametry nastaví pouze na jedné z obrazovek a systém následně pošle toto nastavení do všech obrazovek v síti. Nebo si můžete vybrat jen určité obrazovky, na kterých chcete nastavení aplikovat.
Velmi užitečné je vyhodnocování. Artemis One obsahuje řadu analytických a reportovacích nástrojů. Díky nim jednoduše vyhodnotíte fungování reklamy a data si bez problémů exportujete do excel reportů pro další rozhodování.
Nově lze pomocí Artemis One ovládat i LED světla.

Artemis One Pro nabízí ještě několik vychytávek navíc

Pokud by vám nestačila běžná verze softwaru Artemis One, můžete si jej rovnou pořídit ve verzi Pro. Ta nabízí senzory, díky nimž můžete měnit obsah na displeji na základě impulzu ze snímače, kterým obrazovka disponuje. Jedná se o celou řadu senzorů, jako je například senzor doteku či pohybu, senzor teploty či vlhkosti atd. Obsah na displejích se poté může měnit v závislosti na daném impulzu. To znamená, že když například někdo kolem obrazovky projde, změní se její obsah. Vše je integrované přímo do displeje Philips, takže není zapotřebí žádný další počítač nebo jiné drahé zařízení.
Artemis One Pro nabízí také možnost okamžitého feedbacku od vašich zákazníků. Díky jednoduché grafice s pěti smajlíky, kteří vyjadřují různé typy spokojenosti, vám mohou zákazníci okamžitě sdělit své pocity. Vy pak máte se získanými daty možnost dále pracovat a využít je pro následné rozhodování.

Jak software Artemis One pomohl ve Fruitisimo

Síť ovocných barů Fruitisimo se rozhodla pro tzv. Re-fresh a využila k tomu právě softwarové řešení Artemis One pro řízení digitálních obrazovek. V rámci tohoto procesu se Fruitisimo rozhodlo zapracovat na prezentaci nabízených produktů a akčních trháků. Hlavním požadavkem bylo rychlé promování akční nabídky a flexibilní reagování na změny napříč všemi pobočkami. Také bylo nutné, aby správa mohla probíhat centrálně, byla jednoduchá a zároveň poskytovala dostatečné množství dat. To vše v sobě skloubilo právě řešení Artemis One.
Fruitisimo plánuje obrazovkami Philips, které běží na systému Artemis One, vybavit všechny své prodejny v Evropě.
„Díky řešení Artemis One na displejích Philips jsme se i my přehoupli do digitální éry. Nové panely nám přinesly úsporu nákladů a práce s nabídkou našich produktů se zefektivnila. Očekáváme, že se nasazení centrálně řízeného digitálního řešení napříč celou sítí provozoven odrazí v nárůstu prodeje promovaných produktů. Díky tomu se nám zkrátí doba návratnosti investice,“ řekl Jan Hummel, majitel společnosti Fruitisimo.

Milan Krejzlik
telefon: +420 608 709 068
Milan.Krejzlik@tpv-tech.com