Aramy: Auta nás baví

Land Rover je naší vášní, koníčkem, radostí i prací od roku 1996.

Společnost ARAMY poskytuje servis vozidel Land Rover založený na mnohaletých zkušenostech managementu a výkonných pracovníků s prodejem vozidel, poskytováním kvalitního servisu a se zajištěním speciálních úprav vozidel v souladu s požadavky zákazníka. Land Rover je druhá nejstarší (po Jeepu) značka s pohonem všech kol. Znalost vozidel, kvalitní diagnostika, stabilní proškolený personál s letitou praxí a osobní přístup dávají předpoklad k zajištění nadstandardních služeb dle individuálních požadavků zákazníka. Může se jím stát každý majitel této ikonické značky, kdo pro ni sdílí také nadšení! 

Tak jako se začala psát historie značky Land Rover Defender v roce 1948, tak se historie kariéry Roberta Hnátka, spojené se značkou Land Rover, začala psát od října 1996. „Když jsem v roce 1996 začal pracovat pro importéra vozidel Rover a Land Rover v ČR, netušil jsem, že s touto britskou značkou spojím dalších 25 let svého života,“ uvádí Robert Hnátek, dnes už jediný majitel a jednatel společnosti ARAMY.
Firma ARAMY s.r.o. poskytuje majitelům vozidel Land Rover odborný servis, profesionální diagnostiku, originální náhradní díly, speciální úpravy, které zvyšují průchodnost vozidel v terénu dle přání zákazníků, dále pak balistická zodolnění, celkové a generální opravy vozidel. Běžnou praxí je i spolupráce s lektory pražských učilišť, odborný výcvik žáků oboru automechanik-opravář motorových vozidel, autoelektrikář a poskytování školení dílenským specialistům Armády ČR.

Firma zahájila svoji činnost v lednu 2010, kdy na základě zkušeností a poptávky na trhu automobilů se kolegové z branže rozhodli společně založit společnost ARAMY s.r.o. a v březnu 2011 otevřeli pro zákazníky nový odborný servis Land Rover v Praze 9 – Hloubětíně. Toto místo bylo zvolené záměrně, jelikož se zde od roku 2007 poskytoval prodej a servis vozidel Land Rover pro Armádu ČR. Také název ARAMY nebyl z tohoto důvodu náhodný. 

Firma vychází vstříc svým zákazníkům, zakázku je proto možné v rámci pick-up servisu uzavřít přímo u zákazníka, který si sám určí čas a místo pro předání a zpětné převzetí vozidla. Pick up servis je pojištěn pro případ havárie v době převozu vozidla.

Znalost vozidel, kvalitní diagnostika, stabilní proškolený personál s dvacetiletou praxí a osobní přístup dávají předpoklad k zajištění kvality poskytovaných služeb dle individuálních požadavků zákazníka, stejně jako certifikovaný systém jakosti ISO 9001:2008 a osvědčení o shodě systému jakosti s požadavky českého obranného standardu ČOS 051672 (AQAP 2110). Tyto certifikace jsou základním předpokladem kvality pro poskytování servisu a náhradních dílů Armádě ČR a složkám integrovaného záchranného systému.

VIZE A CÍLE

„Pokud se dovedeme kvalitně postarat o vozidlo zákazníka tak, aby byl spokojen s opravou i s přístupem, pak se nám takový zákazník vrátí,“ říká Robert Hnátek. „Vizí, cílem a naprostou prioritou je proto starost o vozidla zákazníků se stejnou péčí, jako o vozidla vlastní. Poskytování prodeje a servisu vozidel Land Roveru je založeno na mnohaletých zkušenostech managementu a výkonných pracovníků s prodejem vozidel, poskytováním kvalitního servisu a se zajištěním speciálních úprav vozidel v souladu s požadavky zákazníka. Například praxe automechaniků opravujících v ARAMY vozidla Land Rover je v tomto roce již dvacetiletá. Firma opírá svou kvalitu servisu jednak o předpoklad profesionálního – stálého, proškoleného personálu, a jednak o průběžné pořizování nejnovějších servisních technologií. V letošním roce došlo například k výměně kvalitního, funkčního, 7 let starého zařízení na měření geometrie vozidel od značky John Been za nové špičkové zařízení na měření geometrie vozidel v kompletu se speciálním nůžkovým 4,5t heverem Scissor od americké společnosti Hunter. Spolu se stavební přípravou se jednalo o investici za 1 867 000 Kč. Další investice do servisních technologií, např. do obnovy a rozšíření kompletního pneuservisu, jsou plánovány na rok 2022.“

Více informací o servisu, speciálních úpravách a nabídce služeb firmy ARAMY najdete na www.aramy.cz

Tým ARAMY děkuje všem stávajícím zákazníkům za důvěru a přeje příjemné prožití Vánoc!