AMPER 2023

Veletrh AMPER je největším B2B veletrhem v oblastech elektrotechniky, energetiky, elektroniky, automatizace a digitalizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej účastní více než 550 vystavovatelů a navštíví jej až 40 tisíc odborníků i nadšenců. Veletrh proběhne ve dnech 21.-23.3.2023 na brněnském výstavišti.

Amper je mezinárodní veletrh elektrotechniky a elektroniky. Poprvé se veletrh Amper konal v roce 1993 v Paláci kultury v Praze a v roce 1994 se ho účastnilo 311 společností. V roce 1996 měl veletrh 506 vystavovatelů a přemístil se do veletržního areálu na pražském Strahově, kde se konal do roku 1999. V roce 2000 byl veletrh Amper organizován na Výstavišti Praha. Veletrhu se účastnilo v té době již kolem 670 společností z 12 zemí světa. V roce 2002 se veletrh přesunul na Výstaviště PVA v Letňanech, kde probíhal 8 let. 19. ročník veletrhu se v roce 2011 přesunul na brněnské výstaviště, kde setrvá i po následující roky.

NOVINKY VYSTAVOVATELŮ I PESTRÝ DOPROVODNÝ PROGRAM

Nejen novinky největších lídrů v oboru, ale i diskuze na aktuální oborová témata jako jsou AUTOMATIZACE & DIGITALIZACE, ENERGETICKÁ UDRŽITELNOST, KYBERNETICKÁ BEZPEČNOST a 5G SÍTĚ, IoT, E-MOBILITA.

PREZENTACE NOVÝCH ZAČÍNAJÍCÍCH FIREM

Mezi doprovodné programy veletrhu AMPER 2023 patří i šestý ročník přehlídky AMPER STARTUP, jejímž hlavním cílem je podpořit začínající firmy a vytvořit jim vynikající podmínky k obchodní prezentaci. Na AMPER STARTUP se představí mladé firmy a jejich inovátorské projekty s cílem ukázat svůj byznys model a případně oslovit nové investory. Jsme rádi, že se stal veletrh AMPER ideálním místem pro úspěšný vstup těchto firem na trh. 

SOUTĚŽ O NEJPŘÍNOSNĚJŠÍ EXPONÁT VELETRHU

Veletrh bude zahájen tradiční soutěží ZLATÝ AMPER 2023. Pro zúčastněné firmy se jedná o významné a prestižní ocenění ve smyslu uznání jejich schopnosti návrhu a výroby nového konkurenceschopného produktu za využití inovativní činnosti v oblasti výzkumu a vývoje.

Více informací získáte na www.amper.cz.