ALPINE PRO se stalo partnerem týmu severské kombinace

Společnost ALPINE PRO, český výrobce outdoorového oblečení, se od listopadu stala partnerem týmu severské kombinace, jemuž dodává sportovní oblečení a nově také závodní běžecké kombinézy. Po biatlonu se jedná o druhý zimní sport, se kterým ALPINE PRO úzce spolupracuje a s nímž testuje své vybavení.

Nová partnerská spolupráce, která je aktuálně podepsána na dva roky s výhledem až do zimní olympiády v Pekingu 2022, přinese lyžařskému týmu severské kombinace dodání kvalitní sportovní kolekce a běžeckých kombinéz. „Závodní elastiku dodáváme během léta kanoistům, chtěli jsme se v tomto sortimentu rozšířit i mezi zimní sporty. Tým kombiňáků je prvním, u kterých běžecké kombinézy testujeme,“ uvedl Václav Hrbek, generální ředitel ALPINE PRO.

Již tento víkend nastoupí čeští reprezentanti do závodu Světového poháru ve finském středisku Ruka v nových kombinézách. „Věříme, že si v novém vybaví Češi doběhnou a doskočí pro dobré výkony. Přejeme jim mnoho úspěchu a skvělé výsledky,“ dodal Hrbek. Kombinézy i sportovní oblečení si sportovci vyzkoušeli již během léta, kdy se dolaďovaly detaily a design.

Hlavními tvářemi jsou Tomáš Portyk, vítěz závodu severské kombinace na zimní olympijských hrách mládeže 2012, Ondřej Pažout, juniorský mistr světa v severské kombinaci v roce 2018 a Miroslav Dvořák, který se může pyšnit 6. místem ze závodu družstev na MS v Liberci v roce 2009.

Více na www.alpinepro.cz

Zdroj : PResscode CZ