ADLER má doma další dvě ocenění

Stříbrná Firma roku a vítěz v kategorii Odpovědná firma roku Ústeckého kraje. Jako jediná s dvojnásobným oceněním ovládla společnost ADLER Czech regionální kolo prestižní celostátní soutěže Firma roku 2019! 

„Jsme samozřejmě potěšeni, že vedle řady ocenění bodujeme i v této prestižní soutěži. Máme nejen loajální zaměstnance, ale i zákazníky a společně tak můžeme dosahovat tyto výborné výsledky,“ říká statutární ředitel ADLER Czech Radek Veselý.
Slavnostní vyhlášení krajských výsledků soutěží Vodafone Firma roku 2019, MONETA Živnostník roku 2019 i Vodafone Odpovědná firma roku 2019 proběhlo v Ústí nad Labem ve středu 11. září.

Právě v posledně jmenované kategorii Vodafone Odpovědná firma roku 2019, kterou uděluje společnost Vodafone Czech Republic ve spolupráci s Nadací Vodafone, vyhlásili jako nejodpovědnější firmu společnost ADLER Czech. „Nadace Vodafone ocenila zejména propracovaný plán vzdělávání zaměstnanců prostřednictvím programu „ADLER akademie“ a širokou škálu nefinančních benefitů. Společnost dlouhodobě a aktivně podporuje v regionech sociální projekty. Mimo jiné onkologické oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem a v rámci projektu “ADLERáci pomáhají” také děti se speciálními potřebami. Společnost ADLER Czech, a.s., využívá pro svůj provoz inovativních technologie pro významné snižování uhlíkové stopy a úspory energie,“ okomentovala volbu Adriana Dergam, ředitelka korporátní komunikace a společenské odpovědnosti, Vodafone Czech Republic.

Společnost ADLER Czech, a.s. se sídlem v Ústí nad Labem je lídrem na trhu značkového reklamního textilu v České a Slovenské republice a předním dodavatelem v Evropě. Ve svém portfoliu má i segment pracovních oděvů. Společnost nabízí přes 300 různých produktů. Charakter obchodního modelu firmy je výhradní B2B založený na e-shopu, dostatečných skladových zásobách, rychlé logistice a dokonalých zákaznických službách. Jako přední hráč v daném sortimentu se značkami Malfini, Malfini Premium a Piccolio, který doplňují pracovní oděvy Rimeck a bezpečnostní obuv společnosti Bata Industrials, působí firma už ve 25 evropských zemích. Roční obrat překračující 1,1 miliardy korun je výsledkem práce víc jak 320 zaměstnanců. Moderní, plně automatizovaný sklad v Ostravě disponuje kapacitou větší než dvacet pět milionů kusů reklamního textilu. Dodávky na klíčové trhy do okolních států jsou realizovány do 24 hodin. Všechny produkty společnosti ADLER podléhají přísným zkušebním testům a nesou světově uznávanou pečeť kvality OEKO-TEX Standard 100.

Více na www.adler.info