3D kongres dělá ze vzdělávání zábavu

Zdeněk Břeň, ředitel obou společností 

Covidová doba přinesla boom e-learningových platforem a aplikací pro online schůzky. Držet krok musely i společnosti Eduwin, která se zaměřovala na firemní vzdělávání, a Health communication, jejíž doménou je vzdělávání lékařů, lékárníků a dalších odborných profesí ve zdravotnictví. Tímto unikátním spojením vznikl 3D kongres: online konference s 3D procházkou konferenčním sálem, po virtuálních stáncích vystavovatelů nebo zajímavými lokalitami z místa konání. Od roku 2020 už zavedly Eduwin a Health communication studující na pár kliknutí do italských Benátek, maďarských lázní, přes moře až do USA a Kanady a aktuálně v těchto dnech do historických uliček Berlína.

Neumíte si to představit?
Chcete to vidět? Pokračujte tudy:

 

3D kongres jako 3V1: zážitek, vzdělávání, zábava

Měsíc trvající 3D kongresy Health communication vždy pravidelně na jaře a na podzim navštěvuje více jak 1500 studujících. Eduwin jako výrobce 3D prostředí pracuje na projektech i mimo zdravotnictví a přináší nové funkce a vylepšení. Zatímco na začátku šlo spíše o vizuální atraktivnost 3D prostředí, dnes návštěvníky láká jeho interaktivnost. Dříve statické postavy se hýbou a mluví. Že Vás přivítá moderátor, je již standardem. Informace divákům zde můžete předat pomocí videí, prezentací, bannerů. Oblíbené jsou různé hry, kvízy a soutěže. Zpětnou vazbu zanechá návštěvník díky anketě a nebo napíše přes kontaktní formulář. 3D prostředí lze propojit s Vaším webem, e-shopem, sociálními sítěmi.

„Hodně škarohlídů nás varovalo, že s covidem odejdou návštěvníci z onlinu pryč,” říká ředitel obou společností Zdeněk Břeň. „My sledujeme pravý opak. Hodně lidí zpohodlnělo a v onlinu zůstali. Nechce se jim cestovat za vzděláním a informacemi. Raději na pár kliknutí vstoupí do 3D prostředí. Firmy, které s námi na 3D kongresu vystavují, tak získaly další nástroj, jak oslovit své zákazníky a jak se odlišit od konkurence.”
Tak se zrodila i spolupráce se společností NanoComplex. Unikátní veterinární přípravky TraumaPet s nanostříbrem představuje ve 3D veterinární klinice na míru. Pojďte se tam s námi podívat!

Nejenom online akce nebo produktové expozice. 3D prostředí nabízí mnohem víc. „Někteří klienti ho využívají v průběhu roku k tematickým soutěžím, např. na Valentýna, Velikonoce, Vánoce nebo výročí firmy a budují tak svoji komunitu,” vypočítává projektová manažerka Eduwinu Pavlína Arely. „Jiní 3D místností cílí na mladou generaci a komunikují tu téma náboru zaměstnanců. Další si nechali vyrobit identickou virtuální provozovnu a propojili 3D místnost s e-shopem. Jsou i případy, kdy se 3D využívá jako vlastní virtuální klubovna a sdílí se tu důležité informace. Rádi posouváme naše hranice kreativity a každému klientovi dodáme místnost přesně podle jeho představ.”

Pokud Vám zní v hlavě otázka, kolik „taková sranda” stojí, průměrná cena jedné 3D místnosti přijde asi na 60 – 100 tisíc v závislosti na množství podkladů a náročnosti použitých funkcí. Eduwin s 3D tvorbou ale můžete najít v Galerii kreativců. Na jejich služby tak lze čerpat finanční příspěvek v dotační výzvě Ministerstva kultury ČR Kreativní vouchery. Vlastní 3D místnost tak můžete mít pouze s 15% účastí. Více informací hledejte na webu www.kreativnicesko.cz.

„Neměli bychom zapomenout zmínit i vlastní projekty, které chystáme na podzim,” dodává ředitel Břeň. „Mám na mysli online veletrh Tvé zdraví a nebo online výstavu vinařů s názvem 3D Víno fórum.” Tvé zdraví se bude zaměřovat na koncového zákazníka. Přinese mu spoustu informací o tom, jak o své zdraví dobře pečovat, ukáže vhodné produkty nebo jaké jsou moderní trendy ve zdravotnictví a podobně. 3D Víno fórum je určeno všem milovníkům vína a vinařství a nabídne nejen přehlídku moravských i českých vinařství a jejich produktů, ale také nákupy za akční ceny nebo soutěže o atraktivní dárky. Obě akce potrvají několik měsíců a registrovaný uživatel se na ně může vracet opakovaně. Vždy tu budou nové informace a příležitost, jak se poučit i pobavit.

Pro pečlivé a hravé čtenáře máme na konec malou soutěž. Prohlédli jste si veterinární kliniku s přípravky TraumaPet? Jakou barvu měla kočka, kterou drží klientka v náručí v čekárně nedaleko recepce? Napište nám správnou odpověď formou SMS na číslo 739 991 551 a můžete vyhrát jeden z 5 balíčků přípravků společnosti NanoComplex, která udělá radost každému chovateli. Losovat budeme na konci dubna. Výsledky zveřejníme na sociálních sítích společnosti Eduwin.

EDUWIN s.r.o.

eduwin.cz

3Dkongres.cz

telefon: +420 739 991 551

email: eduwin@eduwin.cz