20. ročník veletrhu EuroShop se uskuteční v roce 2020: perspektivní a dynamický

Veletrh EuroShop 2020, The World´s No. 1 Retail Trade Fair, je inovační platformou nabízející poslední trendy v oboru, diskusním fórem a ohňostrojem kreativních nápadů pro celosvětovou oblast obchodu. Šest měsíců před zahájením veletrhu nemohou být ukazatele obchodu příznivější.

O 20. ročník veletrhu EuroShop je zájem jako nikdy předtím a düsseldorfští pořadatelé veletrhu očekávají dosažení rekordních čísel z roku 2017. Posledního ročníku se účastnilo 2.368 vystavovatelů z 61 zemí na 127.598 m² čisté výstavní plochy. Přibližně 114.000 odborných návštěvníků ze všech pěti kontinentů přijelo do města na Rýnu.

Více akčnosti, emocí a lepší orientace v přáních zákazníků, je to, co musí obchod nabízet a co současně pochopili organizátoři veletrhu EuroShop. Se svými osmi zážitkovými dimenzemi sází na strukturu nabídky orientovanou na návštěvníka, flexibilní rámec pro synergie rozlišných dimenzí a nabízí dostatek prostoru pro prezentace perspektivních trendů a inovativních produktů pro svět retailu. Zde je zmíněných osm zážitkových dimenzí: Shop Fitting & Store Design, Visual Merchandising, Lighting, Retail Marketing, Retail Technology, Expo & Event Marketing, Food Service Equipment a Refrigeration & Energy Management.

Zájem o jednotlivé dimenze veletrhu EuroShop 2020 je velmi dobrý, obzvláště velkému nárůstu se těší oblasti Retail Technology, Refrigeration & Energy Management a Shopfitting/Store Design. Seznam zvučných jmen firem na straně vystavovatelů je již nyní pěkně dlouhý. Zde jsou některé z nich:

Shopfitting:
Aichinger, Arken, Cefla, Costa, Mago, D’art Design, Eden Industries, Egger, Elea, Forbo, Grottini, HMY Group, Homapal, Inovag, Itab, JosDeVries, JV Modern–Expo, Kronospan, Les Ateliers Reunis Caddie, Max Brilliant (Shanghai), Média 6, Otto Kind, Pfleiderer, Porcelanosa, Schweitzer, Tegometall, Umdasch, Vitra, Wanzl

Visual Merchandising:
ABC, Atrezzo, bambola, Bonaveri, Form Factory, Genesis Display, Hans Boodt Mannequins, IDW; Kendu, La Rosa Mannequins, Noa, Brands Europe, Seven Continents Cooperation, SFD, Visual Retailing, Window France.

Lighting:
Bäro, RD Leuchten, Imoon, Hera, L&S Italia, LTS, Ledxon, Lival, Molto Luce, Oktalite, Ridi Leuchten, Self Electronics, Signify Netherlands (Philips), Viabizzuno.

Retail Marketing:
Bmax, Cheil Germany, HL Display, Jansen Display, Joalpe, Kendu, Kürten & Lechner, Mar D-A-CH, Moss, M&T, Oechsle, Ores, POPAI/Shop, POS Tuning, RTC Europe, Sitour, VKF Renzel.

Retail Technology (EuroCIS):
Axis Communications, Bizerba, Checkpoint, Diebold Nixdorf, Digi, EPSON, Glory Global Solutions, HP, IBM, SES Imagotag, Ingenico, Mettler-Toledo, Microsoft, Nedap, Pricer, Partner Tech, Roqqio Commerce Solutions, Sielaff, Tomra Systems, Toshiba Global Commerce Solutions, xplace, Zebra.

Refrigeration & Energy Management:
AHT, Arneg, Carel, Carrier, Cooling Industry, Danfoss, De Rigo, EBM-Papst, Emerson Climate, Epta, ES System, Exka, Frost-Trol, Galilei, Grupo K, Hauser, ISA, JBG-2, Kaplanlar, Nurdil, Pastorfrigor, Tekso Teknik Sogutma, Schott, Viessmann.

Food Service Equipment:
Bongard, Cup&Cino, Debag, DMS, Eloma, Efficold, Fri-Jado, Gebr. Graef MHS Schneidetechnik, ITV Ice Makers, L2G – BM Productions, MIWE, Polin, Rational, Salva Industrial, Self-Pan Codoni, Sinmagjo, Ubert, Unox, Wiesheu, Venix.

Expo & Event:
Aluvision, Damböck, beMatrix, Burkhardt Leitner, Expo Supply, Famab, Fairnet, Gilnhammer, Hestex, IFES, Modular, Octanorm, Pixlip, Sodem, Studio Dega, Syma.

K doprovodnému programu patří početné „speciály“, jako například POPAI Village, Ecopark, Designers Village a Italian Lighting Lounge. Dále nabídne EuroShop přednášky odborníků k tématům z praxe jako například: Store Design, Retail Technology, Omnichannel, Retail Marketing, Energy Management, Retail Designers, Start-up a Expo & Event. Všechny „speciály“ a pódiový program jsou součástí vstupného na veletrh a je možné je navštívit bez předchozího přihlášení.

EuroShop 2020 již s novou halou 1

V současné době probíhající stavba nového vstupu „jih“ do areálu Messe Düsseldorf zahrnuje i výstavbu nové haly 1, která bude obsazena už i během veletrhu EuroShop 2020. Dřívější menší haly 1 a 2 byly zbourány a nahrazeny vysoce moderní novostavbou. Základní parametry nové haly: délka 158 metrů, šířka 77 metrů a rozloha více než 12.000 m2. Vjezd do haly je umožněn sedmi vraty, hala nabízí samozřejmě i zavěšení ze stropu, napojení stánků na energie je z podlahy haly.

Pro pěší je hala propojená můstkem v 1. podlaží s Kongresovým centrem Düsseldorf (CCD Süd). Vedle napojení na haly 3 a 4 vede magistrála od jižního vstupu přímo do zbývající části areálu výstaviště. Tímto Messe Düsseldorf významně zvyšuje možnosti využití této haly a současně zvyšuje flexibilitu jejího funkčního pojetí. Premiéru bude hala slavit již na podzim tohoto roku, poprvé v provozu bude v září 2019.

Veletrh EuroShop 2020 bude otevřen pro odborné návštěvníky od neděle 16. do čtvrtka 20. února 2020, denně od 10.00 do 18.00 hodin. Jednodenní vstupenka stojí 80 Euro (60 Euro při nákupu online/ E-Ticket), dvoudenní vstupenka stojí 120 Euro (100 Euro při nákupu online) a týdenní vstupenka pak 180 Euro (150 Euro při nákupu online). Vstupenka na veletrh slouží současně i jako jízdenka na MHD při cestě na/z výstaviště. www.euroshop.de

Navštivte také online-Magazín veletrhu EuroShop, který Vám 365 dní v roce přináší novinky, rozhovory, reportáže, odborné články a studie, fotografie a videa k tématům a trendům z mezinárodního světa retailu.