20 let prezentačních systémů EUROstand

EUROstand – český výrobce mobilních prezentačních systémů s mezinárodní působností, slaví 20 let. V rámci ucelené produktové řady přenosných prezentačních systémů EUROstand nabízí kompletní řešení pro efektivní a profesionální prezentaci. Sídlem společnosti je Brno, z této centrální polohy EUROstand zajišťuje optimální řešení pro výstavy a další promo aktivity domácích i zahraničních klientů. Vedení společnosti se prostřednictvím našich stran rozhodlo sdělit následující.

Děkujeme všem, kteří se o úspěšný růst naší firmy zasloužili, tj. nejenom našim spolupracovníkům, ale i našim dodavatelům a hlavně zákazníkům. Společně s nimi vždy hledáme správnou cestu k úspěšné spolupráci, chceme skutečně porozumět jejich potřebám a vytvořit optimální řešení pro realizaci profesionální a efektivní prezentace. Přes pečlivou analýzu klíčových faktorů navrhneme našim partnerům vhodný způsob prezentace, který okamžitě posílí identitu značky a přinese skutečnou přidanou hodnotu. Stojíme za kvalitou našich produktů a jsme si naprosto jisti jejich funkčností, proto poskytujeme prodlouženou desetiletou záruku na všechny mechanické součásti vyráběných přenosných prezentačních systémů.

Mimo základní produktovou řadu nabízí naše společnost také možnost zakázkové výroby, tedy výroby dle individuálních přání a požadavků zákazníka. Námi vyrobené produkty jsou spolehlivé, precizní a vždy s dobrým ohlasem. Používáme technologie a tiskové materiály vysoké kvality, výrobní procesy podléhají normám ISO ČSN EN ISO 9001:2016. Poskytujeme desetiletou záruku, expresní dodání a kvalitní prodejní i poprodejní servis. Za skvělý poměr kvality a ceny od nás získáte prezentační systémy vyrobené s velkým důrazem na design a jednoduchou montáž.

Přijďte nás navštívit do našich showroomů v Brně, Praze nebo Bratislavě a přesvědčte se tak o správnosti svého výběru. Představíme Vám naši českou výrobu a seznámíme Vás s produkty, které hledáte.

Kontaktujte nás – společně proměníme vaše představy ve skutečnost!
Tel.: +420 543 422 140
E-mail: info@eurostand.cz
www.eurostand.cz | www.eurostand.sk